Ti mikor diszititek fel a lakast karacsonyra?
Figyelt kérdés
Mar alig varom, hogy diszithessek , mert ez lesz az elso ev, amikor a kislanyomat is be tudom vonni,tavaly meg tul kicsi volt ehhez. Az elozo evben december elejen diszitettem. Tudom, hogy igazabol mindenki akkor teszi fel a dekoraciot, amikor akarja, de azert erdekelne, hogy ti mikor szoktatok?:-)2015. nov. 14. 17:37
1/14 anonim válasza:
Advent első vasárnapján teszem fel a karácsonyi díszeket.
3/14 anonim válasza:
Advent első vasárnapján, adventi koszorú, ajtóra dísz, néhány dísz a lakás különböző helyiségeibe.
De nem túl sokat.
Nekem a karácsonyfa feldíszítésével lesz igazi a hangulat. Már alig várom :)
4/14 anonim válasza:
Advent kezdetével adventi koszorú, hóemberes, és mikulásos díszek, majd dec. 24.-én igazi karácsonyi dekoráció+karácsonyfa.
5/14 anonim válasza:
Le se szedem, így nem kell következő évben feldíszíteni. :D
6/14 anonim válasza:
már szeptember végén elkezdtem. kint és bent :)
7/14 TappancsMancs válasza:
Látom vannak akik nem aprózzák el :D
8/14 anonim válasza:
mi soha:) nem szoktuk kidíszíteni a házat. max. karácsonyra egy karácsonyfa, ha úgy van.
9/14 p33ter válasza:
Mi 91-ben díszitettük fel, azóta ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!