Jó lenne nekem ez a szék?
Figyelt kérdés
190 cm magas vagyok, és már régóta tervezek egy jó széket venni. Hát a legjobb ugye egy AK racing szék lenne, de arra a kutyának sincs pénze, ezért marad az olcsóbb alternatíva. Magasságra jó kell hogy legyen, azonban nem tudom milyen kényelmes lehet.
köszönöm!
2015. nov. 11. 20:39
1/2 TappancsMancs válasza:
Én másikat javasolnék. Amit mutattál lehet tetszik mert olyan mint egy sportkocsi ülése, nekem nem jön be de kényelmetlenebbek. Ránézésre is keményebbnek vékonyabbnak tűnik. Nagyon ergonómikus ezért az ülés két oldalán ami felfelé hajlik az beleülsz és maradj nyugton fajta.
Ugyanezen oldalon ugyanennyért van egy ami jobb lenne, látszik hogy kényelmes bár komolyabb megjelenésű.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Akkor nincs más hátra mint felmenni Pestre, kipróbálni, es megvenni :D
2015. nov. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!