Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A kukámat és a szelektív...

A kukámat és a szelektív hulladék gyűjtőmet tarthatom-e a szomszéd fala mellett?

Figyelt kérdés
A fal, telekhatáron van. A szomszéd fenyeget, hogy feljelent, ha nem rakom máshova a kukámat. Megnéztem, a környéken minden harmadik kuka a szomszéd fala mellett van, kicsik a telkek. Miért pont az én szomszédom köt bele mindenbe. Egyébként szívesen átraknám, ha nem fenyegetne. Ez a fajta kommunikációra nem vagyok hajlandó semmit sem cselekedni.
2015. nov. 3. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk senki nem teszi telekhatár mellé a kukáját, nem tudod máshova rakni? Mi a jó a veszekedésben? Nem szerencsés, hogy fenyeget, de elsőre sem kérte normális hangon? Ha alapból veszekedős, én alapból kerülném a konfliktust.
2015. nov. 3. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy ha zárt a kuka, és nem bűzölög, akkor a saját telkeden ott tartod, ahol akarod.
2015. nov. 3. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kukát már átraktam, csak az zavart hogy a szomszéd fenyegetőzött, ahelyett hogy normálisan kommunikált volna. Megkérdeztem az Önkormányzatnál és azt mondták ott tartom a kukát ahol akarom.
2015. nov. 5. 08:49
 4/4 puritan ***** válasza:
Ha ilyen f..ságokba köt bele én odavinnék még vagy három kukát, meg minden olyan dolgot, ami nem tetszik neki. Ilyesmi miatt mindenhol körberöhögik, akárhol akar feljelenteni.
2015. nov. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!