Bővebb (2015-ös) infó a Haller utcáról?
Jártam már párszor arra, szerintem egyáltalán nem volt vészes,mint ahogy azt említik. Most pedig van/lenne egy kiadó lakás ami jó árban van,kb a Haller utca közepén.
Konkrétan az érdekelne,hogy nyáron is egész tűrhető a környék?
Csak mert laktam már olyan környéken,ami télen és ősszel teljesen rendben volt, viszont nyáron egyáltalán nem.
Aki tudna adni bővebb infót, azt megköszönném.
a környéken szoktam járni, sajnos nem bizalomgerjesztő:(
kicsit ha időd van, közlekedj az arra járó tömegközlekedéssel, és az arcokból sok minden kiderül, de nem kizárt, hogy pont az a lakás olyan helyen van, amivel semmi gond. szomszédokat érdemes még megkérdezni
Ma is voltam arrafele, csak még sötétben nem voltam.
Mester utca meg a Haller utca szerintem még rendben van. Talán a mellékutcák a gázosabbak.
Egyébként nem sok rossz arcú emberrel találkoztam...
Én itt lakok albérletben a Haller elején, nyár végén költöztem be, eddig semmi atrocitás nem ért, a szomszédok is normálisak. Bár vannak fura arcok, de azok mindenhol vannak.
Jártam már sokszor a könyéken, többször előfordult, hogy hajnalban egyedül jöttem haza, semmi gond nem volt.
Az ilyen kisebb mellékutcák viszont lehet, hogy tényleg gázosabbak, ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!