Fordi kérdése:
Mit lehet kezdeni az olyan otthoni tárgyakkal, amik nem szemetek, nem is lehet őket eladni, de nem akarom otthon tartani őket?
Figyelt kérdés
Pl.: széktámla, törött fakard, 10.-es fizikakönyv...2015. okt. 25. 18:33
3/5 anonim válasza:
Ha még mások által használható, akkor ajánlom a szivesseg.net oldalt. Én több feleslegessé vált cuccomon ott adtam túl.
4/5 TappancsMancs válasza:
Széktámla: ha biztos nem fog visszakerülni a székére vagy meg sincs a szék akkor kacat. Ezek egyedi méretekkel készülnek + stílus, szinte kizárt hogy passzolna másik székre és még menne is hozzá. Szóval ez kacat. Ha a faanyagát fel tudjátok használni max ennyi. Törött fakardot nem javítanám, bár néha lehet, általában olcsóbb és jobb lenne pár lécből újat csinálni. Itt is max a faanyag ha használható. Fizikakönyv az vagy tanulónak, de neki biztos van. Inkább kérdezz meg iskolát a könyvtárukba jól jön. Iskolákban van könyvtár.
Én pl faanyagot jól fel tudok használni, akár fa pótlásokhoz ha kell stb nem részletezem. De egy íves széktámlával én se tudnák mit kezdeni.
5/5 anonim válasza:
Még hasznàlható dolgokat (könyv, ruha, jàték, bútor, stb.) elajándékozni rászorulóknak, pl. Gyermekalapítványoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!