Szeretitek a raklap bútirokat?
Én sem szeretem.
Tény van olyan környezet, ahol jól néz ki, de a saját otthonomban nem tudnám elképzelni.
Első:köszi nemtudom de lehet hogy igzad van :)
Második:en csak agyat akarnek belole
Harmadik:mint mindtam agyat szeretnék(francia)vennenk bele egy patracot (egybe matracot szepen lefestenenk lenne laba is ...nekem se tetszik az egesz hazban de nehol igen.es ha rendesen meg van csinalva akkor nem igenytelen(szerintem)
Harmadik vagyok, nekem nagyon más stílusú a lakásom, én a hálóban sem tudnám elképzelni, de ez én vagyok.
Nem azért mert igéntelen, hanem mert nem a stílusom.
Viszont ha neked ez tetszik, vagy most csak erre futja, akkor hajrá! Biztos szép lesz.
Szerintem az a lényeg, hogy neked tetszen.
Tudod az én lakásom egy nagyon szűk rétegnek tetszik, de én imádom! És csak az érdekel, hogy én jól érezzem magam benne.
Már annyira elterjed, hogy lassan gáz lesz, ha valakinek ilyen van, divatmajomnak tartják, legfeljebb még egy év, ha most nem, aztán vehetsz új ágyat, ha égni nem akarsz. Ez nyilvánvaló divattárgy, ami nem lesz időtálló.
Hagyományos bútorokhoz nem megy egyébként sem, olyan erőszakolt kinézete lesz, látszik a szobán, hogy nem a stílusod, csak divatolsz. A divatot pedig elindítani menő, nem a sor végén követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!