Nálatok már lyukadt/durrant ki ilyen strand játék. Pl gumimatrac, strandlabda, úszógumi, fotel?
A gumicsónakommakl(egy 150 ezer forintos sevylor kajak volt.) egyszer áteveztem egy vízből kb 1 cm-re kiálló vasrúdon. A két főkamrát kb 12-cm hosszan hasította fel és az egyik padlólégkamrát is kovágta. 2 másodperc alatt engedett le a gumicsónakom a parttól 250 méterre. A barátnőm csónakjába kapaszkodva mentünk ki a partra. 3 héttel később a barátnőmmel ugyanitt suppoztunk. Akkor a barátnőm suppját (299 000 ft volt a sup.) szútra ki ez az oszlop. Azóta már nincs ott az oszlop. Az én csónakomat nem kellett annyira felfújni úgyjogy annak csak szakadás hangja volt. A barátnőm versenysuppját viszont 3 bárra kellett fújni úgyhogy az nem kicsit durrant a barátnőm alatt.
Később meg megszivatotott a barátnőm azzal hogy leeresztette alattam a vizen az új gumicsónakomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!