Lehet kuka lesz a szőnyeg vége?
Figyelt kérdés
Másfél hete szerettük volna feltenni a gyerekszobába a szőnyeget nem kicsi(360*260)nyáron takarítottuk ki, garázsban tároltuk. S sajnálattal vettem észre első éjszaka hogy szaga van. Kitettük 3 napra az udvarra süsse a nap. Majd újboli probálkozás után ismét pár nap múlva éreztem a szagot. Kitakarítottuk takarítógéppel, padlófütéssel jól ki is szárítottuk, majd a szag csak enyhült. Ma néztem, hogy valoszínű víz érte az egyik csücskénél a szőnyeg szélén jó a negyedéig. Szövetfrissítőztem, de én még mindig érzem a szagot, mind ez előtt szódabikarbónával is megpróbáltam semlegesíteni. Valaki tud még valami megoldást, vagy ennek annyi.2015. okt. 7. 11:14
1/2 anonim válasza:
Vagy ilyen, hogy szőnyegmosás.
Elviszik, kimossák egy speciális gépben, meg is szárítják és visszahozzák.
2/2 anonim válasza:
Az a kérdés, mibe kerül egy új. A tisztító azért nagyon megkéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!