Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok mondani ilyen filmet?

Tudtok mondani ilyen filmet?

Figyelt kérdés

Ilyen régi romantikus filmekre gondolok ahol bálokba járnak és máskápp udvarolnak a férfiak a nőknek.

Például: Anna Karenina, Büszkeség és balítélet,A királynő stb :D

Előre is köszi :)

2015. szept. 29. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha a Büszkeség és Balítélet tetszett, akkor az Emma (Jane Austeen) és az Értelem és Érzelem is tetszeni fog.
2015. szept. 29. 18:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszii :D Az is hasonló?
2015. szept. 29. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Hiúság vására.

Veszedelmes viszonyok.

2015. szept. 29. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
S ha lehet valamivel modernebb legyen, úgyértve ne legyen túl régi :P
2015. szept. 29. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

??? Most komolyan! Miért kellene "újabb" film, ha romantikus régi korban játszódó "bálos/kosztümös filmet akarsz nézni? Ennek nem túl sok értelme van már bocs!

Gondolod a "nemtúlrégi" filmek jobbak, mint a régebben készültek, csak azért, mert 'mostaniak'? A jelenlegi sztárok szerinted jobban játszhatnak, mint a régi nagy színészek?

Te nem a története miatt nézel meg egy filmet? És ha az jól van megcsinálva nem olymindegy, hogy nem éppen harmatfriss?!

Ezzel a hozzáállással egy csomó remek film élményétől megfosztod magad!

Bocsi, hogy így lerohantalak, de fentebb egy sor szuper filmet ajánlottak neked, amiket az előitéleteid félretéve inkább megnézni kellene.

És a végén még az is kiderülne, hogy tudtak jó filmet 2000 előtt is csinálni, amiket annak ellenére is tudnál élvezni, hogy a bennük szereplők nem folynak most a csapból is.

2015. szept. 30. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Jaj kösz! Az ilyenektől meg kímélem magam...Mi lenne ha mindenki azzal foglalkozna amit szeret? És jó lenne ha nem ilyen megjegyzésekkel osztanál ki másokat! Neked nem mind1?

A túl régi filmeket az ilyen 1940-es évekre vagy azon alól értem...amik engem kimondottan nem foglalkoztatnak..Nehogy már a te "hasznos" kommenteidet figyelembe vegyem.

2015. szept. 30. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Aham, csakhogy ilyen 1940 évnél régebbit senki sem ajánlott eddig.

Na mindegy, itt van néhány (nem 1940 előttről való, nem fekete-fehér), talán ezek "hasznosak":

Értelem és érzelem

Egy veszedelmes viszony

Marie Antoinette

Szerelmes Shakespeare

A hercegnő

Az ártatlanság kora

Jane Eyre

Szép remények

Édesek és mostohák

Leány gyöngy fülbevalóval

2015. okt. 1. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem ajánlottak, ezt csak úgy plusszba hozzáfűztem! De nem id tudom minen magyarázkodok ilyeneknek...:)))
2015. okt. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!