Irodából lakás, lehetséges?
Figyelt kérdés
Amikor külföldön dolgoztam, egy 18 nm-es mini lakásban éltem és imádtam! Azóta hazajöttem és szeretnék egy ilyen lakást, de itt az én városomban nincsenek ilyen kicsik, a legkisebb 30 nm körül van. Viszont nekem van egy 16nm-es irodám, csak egy zuhanyzó kell bele és kész a lakás, minden más már megvan benne! Ilyen kis irodának minősített helyiségre lehet lakhatási engedélyt / lakcímkártyát kapni?2015. szept. 28. 14:16
2/3 anonim válasza:
Mivel szakember vagyok, azt kell mondjam, sajnos az új szabályok szerint az ilyen kis lukak is megfelelnek lakásnak. Van egy provedúra, amit végig kell csinálni, hogy átminősítsék.
Amúgy szerintem hamar eleged lesz belőle. Hosszú távon léleknyomorító dolog ilyen kis helyen élni. Főleg ha már kettőnél több cipőd meg kabátod van, és szeretnél főzni, netán vendéget fogadni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez bíztató. Évekig éltem kis lakásban és nagyon hiányzik. Egynél több vendégem nem szokott lenni, bőven elférünk. Főzni utálok, ételhordó cégtől rendelek, de azért vészhelyzetre ott a villanyrezsó. Meg a pizza! :D
2015. szept. 29. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!