Delha kérdése:
Tudnátok tanácsot adni milyen CO érzékelőt vegyek?
Figyelt kérdés
Új lakásba költöztem ahol a fürdőszobában gáztüzelésű kazán biztosítja a melegvizet. Javasolták, hogy vegyek egy èrzékelőt ami riaszt ha káros anyagok jutnak a légtérbe. Tudnátok tanácsot adni, hogy milyet vegyek ami nem túl gagyi, de nem is méregdrága és megbízható (márka, tipus). Köszi...2015. szept. 27. 07:04
1/3 anonim válasza:
A Honeywell nagyon megbízható eszközöket gyárt és nem is olyan vészesen drágák, bár ez relatív. De 10-15 ezer forint az életedért szerintem nem túl nagy összeg, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a legdrágább típusra 10 év garanciát is kapsz. Ez azt jelenti, hogy már csak évi 1500 forint, azaz alig több mint havi 100 forint. Ráadásul ezeket a típusokat a fürdőszobába is beteheted, az olcsóbb típusokkal csak gond van.
2/3 TappancsMancs válasza:
Mostanában olvastam egy cikket, hogy bizonyos co érzékelőkkel probléma volt, de ilyenkor a fogyasztóvédelem gyorsan letiltja az árusítását. Azért érdemes rákeresni hogy azokba/abba a típusba ne fuss bele. A többi valószínűleg rendben lesz.
3/3 anonim válasza:
Multiba,barkácsáruházakba be se menj ezért!
Én például a miénket 3 éve a Szatmári-nál vettem 12.280 ft-ért.(Honeywell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!