Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy kapjak...

Mit csináljak hogy kapjak önkormányzati lakást? évek óta pályázok de semmi.

Figyelt kérdés

én és a párom is rendelkezünk munkahellyel 3éves lányunk van már terhességem óta pályázok és semmit nem kapunk albérletben élünk de a főbérlő elakarja adni a lakást.

13.kerületről van szó. irtam a szociális osztálynak hogy albérletben élünk sokat fizetünk érte,és egy önkormányzati lakás nem kerül annyiba mégse kapunk . erre azt irták,hogy megértik a helyzetem de nem tudnak mit csinálni. jelenleg a 10be lakunk itt is szeretnénk maradni mert a munkahelyünk és a bölcsi is itt van . ha valakinek van tanácsa szivesen elolvasom. köszönöm szépen.

2015. szept. 15. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

XIII. vagy X. kerulet, ez sem vilagos nekem.

Azt kene megerteni, hogy az onkormanyzati lakas nem jar senkinek. A XIII. keruletben van berlakas program, de csak olyanoknak, akik tobb eve keruleti lakosok, es meg egy rakas feltetelnek megfelelnek, gondolom nincs ez maskepp a X.-ben sem.

Altalaban raszoroultsagi alapon lehet onkormanyzati lakast kapni, 'amig a keszlet tart' alapon. Tehat ha nincs, vagy nalatok jobban raszorulo van, akkor bizony fizetitek tovabb az alberletet. Az is jo kerdes am, hogy ha nincs penzetek meg az alberletre sem, miert vallaltatok gyereket...?

2015. szept. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!