Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hangyainvázió van a konyhákban...

Hangyainvázió van a konyhákban. Hogy tüntessem el őket?

Figyelt kérdés
midig előjönnek a pulton a legkisebb morzsára és nem lehet eleget tisztítani hogy egy morzsa se legyen. Ha fújjuk őket rovarirtóval az se riasztja őket vissza, ha meghal pár társuk
2010. márc. 12. 16:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én a sütőport ajánlom, nálam be szokott válni
2010. márc. 12. 16:54
 2/11 anonim válasza:
ecet
2010. márc. 12. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Sütőpor nem jó. Használj piros Raid-ot nekem bevált!!! Persze nem egyik napról a másikra, de 1 hónap alatt észre vették, hogy kevesebben vannak és vissza vonultak.
2010. márc. 12. 19:30
 4/11 anonim válasza:
Tegyél sót oda, ahonnan jönnek! Nekünk bevált. Jó sok kell belőle.
2010. márc. 12. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem a sütőporon egyszerűen átgázolnak, nem törődnek vele. Én 400 ft-ért vettem az aldiban zsíroldó pumpás spricnit (talán 1 literes, ha jól emlékszem) és ha előjönnek, nyomok feléjük egyet-kettőt. Azonnal elpusztulnak és a kövön is ottmarad másnapig a vegyszer, arra pedig valamiért (nem tudom, hogy csípi-e a lábukat, vagy csak büdös :=) ) nem jönnek elő. Aztán a felmosás után kezdődik minden elölről.

Korábban vettünk már olyan fehér, iglu formájú hangyaméregtartót, kféle sprayket, öntöttem a járatukba domestost, sósavat, BI58-at (rém büdös permetlé, ebbe majdnem mi pusztultunk bele :=) )de véglegesen semmivel sem tudtuk megszüntetni a hangyainváziót. Így most legalább olcsón írtjuk őket :=)

2010. márc. 12. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A hangyákra, és a vonulásuk vonalába permetezz közönséges Chemotox-ot! Nekem bevált.
2010. márc. 12. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
hívj rovarirtót. megéri az a pár ezer ft. mi is évekig szoptunk a hangyákkal, aztán anyum megunta, és hívott egy srácot, aki havonta jön, 1000ft-ért bepermetezi a kritikus részeket, és azóta hangyák hírét sem hallottam.
2010. márc. 12. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha van néhány órád, akkor kövesd, merre mennek. Komolyan, előbb utóbb észreveszel vmi lehetetlen helyet, ahonnan kijönnek-bemennek. Na, oda aztán nyomathatsz sima légy-és szúnyog írtó sprayt, aztán ha egy rés az, akkor ragaszd le, a gáztól meg majd megdöglik az királynő is. Ha ezután még elvétve találsz párat, azok lehet hogy a fészket keresik, de talán több fészkük is van. Sajnos ha csak azokat irtod, amiket látsz, attól még valahol hemzsegnek, és örökké elöjönnek. Ha nem találsz rájuk, sztem is hívj rovartirtót.(én a napokban a spájzban 2 rejtekhelyet fedeztem fel. Még kószál 1-2 egyed, de bármit elöl haygok direkt, nem jön több elő)

Ja és a hangyairtó csali, semmit nem ér, nagy ívben elkerülik.(de hogy ne vesszen kárba, amikor felfedeztema rést, befújtam Raiddel, és nyomtam oda nekik a méregbőlk is bőven, és leragasztottam)

2010. márc. 14. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:

...15 :34-es vok:

és a sütőporos megoldáshoz annyit: nem irtja ki pket, hanem nem jönnek elő rá. A kettő nem ugyanaz. AMint letöröltem a sütőport, jöttek újra)és kikerülik, nem viszik be a fészekbe, ez mese.a mi hangyáink válogatósak voltak :D

2010. márc. 14. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:
WD 40
2010. márc. 14. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!