A tégla ház miben jobb mint pl a panel?
Tucc' verni szöget. Hangszigetelés: nem kong. Könnyebb áthelyezni a mellékfelekat, ajtókat, csöveket.
Jobb kisugárzás, szebb felület.
Nincs benne vasrács, aki hisz az energiák hatásában a bennélőkre.
Nincs vasrács- így nem rozsdál el. Itt vannak 800 éses téglaházak is. A beton nem bír száz évet sem.
Mindenben.
Téglaházból költöztünk panelbe 2 éve. Nincs zaj, sőt még az unalmas körfolyosótól is megszabadultam:-) Nincs 4m belmagasság:-) Világos van nagyon!! Jó hőszigetelés, sose fáztam még!! Sose mennék vissza.
Egy újonnan épített társasház még szóba jöhetne, ha a barátnőm új lakása nem vált volna lakhatatlanná a kispórolt anyag miatt. Szóval lehet, hogy a panel száz évet sem él, de többet mint a most épített vackok.:-)
laktam tégla társasházban, ott is ugyanúgy hallottam, ha a szomszéd hajnal kettőkor épp lakberendezett.
itt is hallok pár dolgot persze, de sokkal melegebb van, és normálisabbak a szomszédok.
valamint: ez a ház nem a klasszikus panel (szobányi méretű falak, stb), hanem vmi érdekes eljárással készített beton, ami 50cm vastag, szóval a szigetelés is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!