Hogy rázod le a számodra nemkívánatos albérlőket?
ha nem szimpatikusak,akkor közlöd,hogy bocs,de már kiadtam,vagy árváltozás van,és mondassz egy jo magas összeget,amit ugyse fizetnek ki...
de legyél kedves,mondhatsz nekik pár honlapot,ahol biztos találnak nekik megfelelőt...
ha már benne laknak,akkor megmondod nekik,sajnos egy hónap mulva el kell költöznetek,mert jön haza külföldről egy kedves cimborám,és megígértem neki,mielőtt kiment,hogy itt mindíg lesz helye...amúgy illik adni ilyenkor egy hónapot,albérletkeresésre,meg a következő albérlet kifizetésére pénzt gyűjteni nekik..
ha még csak érdeklődől,de azonnal költöznének,ám mondjuk valamiért nem szimpatikusak,akkor meg kell nekik mondani,hogy van egy érdeklődő már,csak még a feleségének is meg kell mutatni a lakást,ha a nőnek nem tetszik,akkor visszahívod őket!Ennyi!
utolsó válasza valósult meg. :)
mondtam nekik hogy pénteken még jön 3 albérlőjelölt(ami igaz is), szóval majd akkor "döntök"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!