Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok ha nem tudok...

Ti mit csináltok ha nem tudok elaludni? Szamít hol van az ágy a szobában?

Figyelt kérdés

piszkosul nehezen alszom el este,forgolodok.Nagyon sokszor éjjel 1órakor alszom el vagy még akkor sem.Nappal nem alszom,hogy aludjak éjszaka,de hiába és már kezd elegem lenni.

17/L

2015. aug. 15. 00:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Dettó. Ilyenkor a a félálom határán itt trollkodom :D
2015. aug. 15. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyen melegben képtelenség hamar elaludni.

Én addig is gyakorizok és ilyen kérdésekre válaszolgatok:)

2015. aug. 15. 03:43
 3/10 anonim válasza:

Nemtudom ez másnál mennyire válik be, de én megiszok egy pohár tejet és sikerül elaludnom utána. Nemtudom ez hogy és miért van.

Mellesleg az is sokat számít, hogy merre alszol. Én nagyon rosszul nehezen aludtam,mióta új ágyam lett és egyszer gondoltam egyet és átraktam a fejem a másik végébe. Úgy sem ment igazán, így keresztbe fordultam rajta. (mert mondjuk nekem speciel elég nagy) Na és ott azon a helyen és úgy nagyonjókat alszok és nem is küzdök már az elalvással. :D

2015. aug. 15. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt mondják, nem jó ha a lábad az ablak felé néz, vagy tükör van az ággyal szemben.
2015. aug. 15. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor alszol el nehezen, ha "veszélyt" érzékel az idegrendszered: pl. nem látod a bejáratot az ágyból, tükör van a szobában, mindenféle ledek villognak (stand by). Lehet kényelmetlen az ágy, vagy nincs levegő. A te korodban a lefekvés előtti csetelgetés, stb. is nehezíti az elalvást. Kell egy kis üresjárat (pl. olvasgatás).
2015. aug. 15. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Magne b6 álom! :)
2015. aug. 15. 16:07
 7/10 anonim válasza:
nekem az vált be, hogy amikor az ágyban vagy beszívod a levegőt 2másodpercig és 1 másodperc alatt kiengeded ezt kb. 4-5-ször megcsinálod és egyperc alatt már alszol is
2015. aug. 17. 12:36
 8/10 anonim válasza:
nem tom van e barátod de ha en vele alszok akkor mindig ugy megnyugszok gyorsabban s alszok el meg jobban is alszok
2015. aug. 17. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 18 éves fiú vagyok. Volt olyan időszak hogy nehezen aludtam el, de azóta amióta dolgozom most nyáron, mindig nagyon hamar elalszom. Próbálkozz azzal hogy kelj korán, csinálj valamit, estére tuti olyan jól fogsz aludni hogy na még.
2015. aug. 24. 22:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam :( de köszi
2015. aug. 24. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!