Melyik magyarorszagi telepulesen elnetek legszivesebben?
Figyelt kérdés
Ha kotetlen munkatok lenne, pl ujsagiro, webfejleszto, kozkazatelemzo... Vagyis nem lennetek helyhez kotve egy laptop es internet kapcsolat kene csak. Melyik az a magyarorszagi, megegyszer magyarorszagi telepules(ek) ahol szivesen elnetek Budapestet leszamitva (hisz igy is vizfeju torpe Magyarorszag). Tobb is lehet az alabbi szerint. En speciel, nyaron Balatonon-siofokon laknek, ez fix lenne, telen meg szegeden. A nyari siofokot de legjobb lenne azaz eletdorma, hogy nyar mindig balaton, telen, meg mindig mas varos, dbrecen, sopron, szekszard... Egy feltetel van este tiz utan is lehessen kajat rendelni! :D2015. aug. 10. 19:40
1/10 anonim válasza:
Én egy külterületi, 4 ha-os telket vennék, erdővel, szántóval, 2000 nm-es tóval. Ki is néztem egyet magamnak, de sajnos egyelőre még Németországban rontom a levegőt. :-))
2/10 A kérdező kommentje:
4ha az nem telek, hanem birtok haver! Gondolom ez egy tanya az alfoldon valahol es mivel foglalkoznal mellette? 4 ha az qrva sok muvelni, plussz egy masik topicbol ismeros a neved, ott irtad, hogy tobb szeretod volt mar, lehet onekik nem tetszene, ha sokat kene utazni hozzad :D
2015. aug. 10. 20:56
3/10 anonim válasza:
Én Balatonfüreden, szeretem a várost, van minden, ami kell, mégse nyomják annyira, mint Siófokot. Ott a Balaton úszni, ha télen annyira befagy, akkor lehet korcsolyázni. Esetleg Velencén valahol, de magát a várost is szeretem Füredben:)
Amúgy nekem megfelelne valamilyen peremkerület is, mondjuk Pükösdfürdő, ha nem tó közelben. Szeretem Budapestet, fontos lenne, hogy nagyobb utazás nélkül be tudjak utazni egy színházi előadásra vagy egy koncertre.
4/10 anonim válasza:
Siófok :) Örök szerelem, sosem jönnék onnan el, ha tehetném :)
5/10 anonim válasza:
Amit kinéztem, sarkad mellett van. A 4 ha-ból nem sok a szántó, inkább az erdő dominál, az pedig nem igényel sok munkát, mint ahogy a tó sem. De a gyérítésből meglenne a tüzelő, a szántón meg lehetne termelni napi betevőt, a tó adná a halat, én meg írhatnám tovább a könyveimet. :-))
6/10 anonim válasza:
Ami pedig a szeretőket illeti, azokhoz mindig én szoktam utazni.
7/10 anonim válasza:
* Amit kinéztem, Sarkad mellett van.
8/10 A kérdező kommentje:
Milyen könyveket írsz? Magyarul v németül írod? Sikerült már kitartani melyiket?
2015. aug. 12. 14:48
9/10 anonim válasza:
Történelmi témájú könyvekről van szó, és csak magyarul írok. A németem gyalázatosan gyenge. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!