Helo! Star Stable-ban mi lesz, ha minden csillag kigyűlik? 17 szintes vagyok, szégyellem, de csak 66 csillagom van, és kíváncsi vagyok, mi lesz, ha az összes kigyűlik.
Figyelt kérdés
Egyébként szoktam keresni őket ilyen oldalakról amben leirják a csilik helyét, de elakadtam mert a Borászatban csak 4/5 van és egy sem hiányzik...2015. aug. 6. 18:13
1/4 anonim válasza:
semmi nem lesz akkor ha össze gyűlik!
Ja és mégvalami, ne szégyeld azt hogy 66 csilid van hát az rengeteg!
És mi az oldal neve ahol leirják?
2/4 A kérdező kommentje:
[link] Ez a linkje :) Biztos valami zseni állítottaössze valami 3 új karit nyitott hogy megmutassa mindet :)
2015. aug. 20. 10:41
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg ezt!
Itt koordináták szerit vannak, úgy sokkal könyebb megtalálni,az a legbiztosabb. Sajnos az újak nincsenek rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váaszt!
2015. aug. 27. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!