Mi a teendő ha szomszédom mindennap a saját kertjében meztelenül mászkál és nemi életet él?
Ha a gyereked már betöltötte a 14.-ik életévét,akkor már nemi életet is élhet,a jogok szerint,szóval,mivel a szomszédod a saját kertjében teszi ezt,te ez ellen nem sokat bírsz tenni,hiszen a saját birtokán csinálja. Magyarul,max átmész a szomszédba,és megkéred,hogy ha kint van a kertben bár egy bikinit/gatyát vegyen magára,mert van egy kiskorú
gyereked,és nem szeretnéd,hogy ezt lássa.
Nem kell kukkolni a szomszédot, és akkor nincs ilyen probléma.
Gondolom a kertje eléggé szeparált, és tényleg csak az emeleti ablakodból lehet átlátni.
Ezek szerint ő mindent megtett az intimitása érdekében. Most rajtad a sor: ne leskelődj utána!
Én szólnék neki, hogy legalább egy fürdőgatyát vegyen már fel. Igaz, a saját kertjéről van szó, de például ott szexelni nem számít közszeméremsértésnek? Vagy az csak közterületen van? Nem vagyok tisztában ezzel, bocsi. :/
Egy gyereknek azért nem tesz jót, ha ilyesmit lát, akárhogy is nézzük.. kiskorúról van szó basszus. Beszélj vele.
Szerintem békén kell hagyni a szomszédoknak egymást. Kevés ember szereti, ha azt is megmondják neki, hogy a saját kertjében mit csinálhat és mit nem.
Nincs az a kert semmivel elszeparálva? A szomszéd meg éjjel-nappal nemi életet él? Mert az hogy meztelen, hát a szíve joga. Esetleg ne nézzétek, telepítsetek sövényt, magasítsátok meg a kerítést hogy ne lehessen átlátni ha zavaró, ha meg szándékosan és kihívóan csinálja akkor beszélni kell vele.
Na de ne ott éljen már nemi életet, ahol tudja, hogy meglátja egy gyerek. :( Gondolom, tisztában van vele, hogy lakik a szomszédban egy gyerek.
Kérjétek meg, igen. Én mondjuk inkább a páromat küldeném át ennek elintézésére, neki elég határozott fellépése van :D
Ha felháborodik és továbbra sem változtat, akkor mást kell tenni.
Nem olyan egyszerű nem meglátni mit csinál a szomszéd. Nem kell ahhoz kukkolni. Elég, ha odamegyünk az ablakhoz és máris látjuk, mit csinál a másik. Az enyém pl. locsolt tegnap, mikor felhúztam a redőnyt, akaratlanul is azt láttam meg először.
Oké, az ő kertje, de az meg a ti ablakotok, arra való, hogy kinézzetek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!