A Well Done termékekkel meg vagy elégedve? Mosógél, öblítő, mosogatószer, hideg zsíroldó stb.
A zsíroldója verhetetlen. A szőnyegtisztítójának jó az illata és hatékony.
A fürdőszobai és konyhai fertőtlenítő sem rossz, hatékonyak és lényegesen olcsóbbak a nagy márkáknál.
A mosógélje nekem nem jött be, max. szőnyegmosáshoz teszem, ruháknál nem vált be.
Ár-érték arányban nagyon jó termékek, de érdemes kitapasztalni, kinek mi válik be igazán.
Ment a zöld kéz mindenkinek!
Kedves 3.! Miért nem vált be a mosógél? Pont szemezek vele. Ugyanis ma vettem az aranyszínű öblítőjét és isteni illata van. Gondoltam kipróbálom a mosógélt is. De előtte megvárom a válaszodat😊
Én itthon mosom(magasnyomásúval) a szőnyegeket.
A szőnyegtisztítója is nagyon jó,és sokkal olcsóbb,mint aminek a marketingje is benne van az árában.
Az illata nem volt rossz, de nálam nem vált be a mosáshoz. Nem szoktam sokat használni a mosógélekből, de úgy tűnt, rövid programon, mintha nem tudta volna jól kiöblíteni a gép és fura tapintású lett tőle a nedves ruha. Más fajtával nem tapasztaltam ezt, tehát a mosógép nem lehetett a hibás.
Vagy nekem nem sikerült soha jól eltalálni az arányokat, vagy tényleg nem jó.
Végül is, nem drága, tehát egy próbát megér. Öblítőjét nem próbáltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!