Mi a véleményetek a Hämmerli Hunter Force 750-es légpuskáról?
Sziasztok,terveztem venni egy légpuskát,és erre 1 Hämmerli Hunter Force 750-est néztem ki.Mi a véleményetek róla? vadászatra szeretném,talán a rúgóját erősíteni fogom (kérlek titeket,mellőzzük az olyan válaszokat hogy ez nem törvényes) szóval időt álló? nem "darálja szét magát" a rugója? (vagy nem tudom melyik rész szokott nagyon kopni 1-es légpuskáknál).
Ezek az adatai:
Csőtörős kivitel
Kaliber: 4.5 mm
4x32-es Hämmerli távcsővel
Csőtorkolati sebesség: 270 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 170 m/s (magyar előírás szerint)
Precíziós huzagolt fegyvercső
Automata biztosítás, megakadályozza a véletlen elsütést, manuálisan is használható
Ergonómikus, fából készült, halbőrözött nagyon szép kidolgozású tus, Monte Carlo pofadékkal visszarúgást elnyelő gumi borítással a tus végén.
11 mm-es távcsősín
Zárt első irányzék, fénygyűjtős, TRU GLO irányzékok
Teljes hossz: 1160 mm
Csőhossz: 410 mm
Tömeg: 3,0 kg + 0,35 kg a távcső
Gyártó: UMAREX, Németországű
55 ezerért van.Én bízok a német puskákban,de nem igazán ismerem őket,ezért kérdem tőletek.Ha nem jó akkor inkább mit ajánlanátok vadászatra (fácánozás és társai) ami IDŐT ÁLLÓ és 50-55 töl nem kerül többe?
Nem szabad vadászni légpuskával.
Bakker.
Még ha van érvényes vadászjegyed akkor sem. (ezt mondjuk kétlem, mert akkor nem kérdeznél ilyet)
Simán elővesznek érte, bűncselekmény.
Amúgy a légfegyver céllövészetre megfelelő, nem rossz minőség.
"kérlek titeket,mellőzzük az olyan válaszokat hogy ez nem törvényes"
Kérdésed ezen részét is olvastam és értelmeztem, ahogyan a többit is.
Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy nem éri meg ebben az esetben a törvényszegés, mert iszonyatosan megbüntetnek.
Nem kell, hogy elkapjanak, elég egy "jóindulatú" szomszéd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!