Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Hämmerli...

LoLmAnUsH kérdése:

Mi a véleményetek a Hämmerli Hunter Force 750-es légpuskáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok,terveztem venni egy légpuskát,és erre 1 Hämmerli Hunter Force 750-est néztem ki.Mi a véleményetek róla? vadászatra szeretném,talán a rúgóját erősíteni fogom (kérlek titeket,mellőzzük az olyan válaszokat hogy ez nem törvényes) szóval időt álló? nem "darálja szét magát" a rugója? (vagy nem tudom melyik rész szokott nagyon kopni 1-es légpuskáknál).

Ezek az adatai:

Csőtörős kivitel

Kaliber: 4.5 mm

4x32-es Hämmerli távcsővel

Csőtorkolati sebesség: 270 m/s (gyári értéken)

Csőtorkolati sebesség: 170 m/s (magyar előírás szerint)

Precíziós huzagolt fegyvercső

Automata biztosítás, megakadályozza a véletlen elsütést, manuálisan is használható

Ergonómikus, fából készült, halbőrözött nagyon szép kidolgozású tus, Monte Carlo pofadékkal visszarúgást elnyelő gumi borítással a tus végén.

11 mm-es távcsősín

Zárt első irányzék, fénygyűjtős, TRU GLO irányzékok

Teljes hossz: 1160 mm

Csőhossz: 410 mm

Tömeg: 3,0 kg + 0,35 kg a távcső

Gyártó: UMAREX, Németországű

55 ezerért van.Én bízok a német puskákban,de nem igazán ismerem őket,ezért kérdem tőletek.Ha nem jó akkor inkább mit ajánlanátok vadászatra (fácánozás és társai) ami IDŐT ÁLLÓ és 50-55 töl nem kerül többe?

2015. júl. 14. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad vadászni légpuskával.

Bakker.

Még ha van érvényes vadászjegyed akkor sem. (ezt mondjuk kétlem, mert akkor nem kérdeznél ilyet)

Simán elővesznek érte, bűncselekmény.

Amúgy a légfegyver céllövészetre megfelelő, nem rossz minőség.

2015. júl. 14. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
"kérlek titeket,mellőzzük az olyan válaszokat hogy ez nem törvényes" Egyébként köszönöm,válaszod.Nem bánnám ha más is nyugtázná azt,hogy érdemes-e ebben a Német minőségben bízni.
2015. júl. 14. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"kérlek titeket,mellőzzük az olyan válaszokat hogy ez nem törvényes"

Kérdésed ezen részét is olvastam és értelmeztem, ahogyan a többit is.

Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy nem éri meg ebben az esetben a törvényszegés, mert iszonyatosan megbüntetnek.

Nem kell, hogy elkapjanak, elég egy "jóindulatú" szomszéd is.

2015. júl. 14. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Hála istennek azokkal nincsen gond,egyébként köszönöm figyelmeztetésed.
2015. júl. 14. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Fácánozni,vadgerlézni,mi a 631-gyel szoktunk...amikor kezdtük,csak ez volt. Ma is olcsó hozzá minden,rugó,dugattyú,tömítés.
2015. júl. 14. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy csőtörős felhúzású csúzli, én is inkább a 631-est ajánlanám. Könnyű hozzá beszerezni egy erősített dupla rugót és akkor már brutál erős lesz. Ha távcsővel akarod használni és fontos, hogy távolabbra is pontos legyen, akkor egy fix csövű puskát nézzél.
2015. júl. 15. 06:35
 7/7 anonim válasza:
Végül megvetted a puskát?
2017. júl. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!