Meskán láttam hasonlót de (számomra) túl drágák voltak, ezért arra gondoltam, csinálnék magamnak saját képpel, de eddig sehol sem találtam rá választ, hogy hogyan lehet képet tenni bele... Mármint nem rajzoltat, hanem nyomtatottat, vagy ilyesmi. Ha a képet betenném, mikor sül, nem menne tönkre?
Valaki tudna segíteni?
2010. márc. 4. 17:07
1/7 anonim válasza:
A zsugorkába én úgy-tudom nem kell kép.
Legalábbis én úgy csinálom, hogy megrajzolom rá a képet vagy akármit és kiégetem. persze nem a nagy zsugorka lapot, hanem eldarabolom kisebb részekre.
olyat még nem is hallottam, hogy képet tesznek bele:O
2010. márc. 4. 18:57
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én ez alapján gondolom, hogy lehet valahogy képet tenni bele : [link]
vagy szerinted ez rajz? :?
2010. márc. 4. 19:15
3/7 anonim válasza:
Szia, bocsi, hogy pofátlan módon megkérdezem rá-e jöttél és ha igen akkor, hogyan de engem is nagyon érdekelne. Nagyon szeretnék magamnak ékszereket készíteni a kedvenc festőm képeinek felhasználásával. Mondjuk én most láttam szintén a Meskán és valami gyönyörűek, talán én magam is eltudnám készíteni olcsóbban, mert 2 ezer egy medálért szerintem sok, habár el kell ismerni, hogy szépek. Előre is köszönöm, ha el tudsz látni pár hasznos infóval, annak ellenére, hogy én nem tudtam neked segíteni. Köszi :)
2010. júl. 10. 19:14
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem tudtam még rájönni, de nagyon igyekszem.... ha meglesz a válasz, leírom. Ha esetleg te jössz rá előbb, akkor szólj ;)
2010. júl. 12. 12:50
5/7 anonim válasza:
Sajna ami a belinkelt képen van, az bizony rajz. Ennél néha még bonyolultabbak is vannak. Most nincs időm megkeresni, de van egy csomó oldal, ahol lépésről lépésre mutatják, hogyan rajzolják meg.
2010. szept. 21. 09:33
6/7 A kérdező kommentje:
Komoly? :O Légyszi, ha egyszer sikerül időt szakítanod, akkor küldj egy ilyen oldalt
2010. szept. 21. 15:35
7/7 anonim válasza:
Lehet kapni nyomtatható zsugorfóliát is :)
De némely nyomtatottnak hitt kép valójában rajz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!