Azt hogy tudom megállapítani hogy egy tömbház hány emeletes?
Földszint: olyan építményszint, amelynek padlószintje legfeljebb 20%-ában és legfeljebb 0,70 m-rel kerül a csatlakozó rendezett terepszint alá.
Emeletszint: földszint feletti építményszint.
Építményszint: az építmény mindazon használati szintje, amelyen helyiség van. Nem építményszint a padlás, valamint az a tetőszint, amelyen a felvonógépházon vagy a lépcsőház felső szintjén kívül más helyiség nincs.
Rakj be fényképet a kérdéses házról!
Létezik magasföldszint is. Ilyenkor van az eltolódás, hogy valójában a 6. emeleten lakik Kovács István, de a liftben a 7-es gombot kell megnyomni. A liftben a 10-es a legnagyobb szám, tehát valójában 9 emelet van, de a magasföldszinttel együtt 10. Nálunk is úgy van, hogy ha belépsz a lépcsőházba, ott mindenféle raktár, kiadott üzlethelyiség és egyéb érdekesség van, ahol nem lakik senki, ehhez képest fel kell menni egy emeletet, hogy lakásokra bukkanjunk.
Amúgy hagyományosan tízemeletes házak léteznek, így nevezik, akármilyen a földszint. Legjobb azokat a szinteket összeszámolni, ahol lakások vannak.
Én megnéznék egy képet a házról.
Megköszönni nem kell, eddig senki nem írt különösebben hasznosat, én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!