Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azt hogy tudom megállapítani...

Azt hogy tudom megállapítani hogy egy tömbház hány emeletes?

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
MEgszámolod????
2015. júl. 10. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
pl- elkezeded lentról felfele számólni az ablakokat! Nem vízszintesen, jobbról, balra! Érthertő?? kicsit nehéz de gondolom +oldható! Ja matek?? pl 50-ig tudsz számóni?
2015. júl. 10. 11:45
 3/10 A kérdező kommentje:
És a legalsó földszinten van vagy az már az 1. emelet?
2015. júl. 10. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
attól még hogy az alső a földszint attól még emeletnek számít.
2015. júl. 10. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es, a földszint azt szint(!) nem emelet!
2015. júl. 10. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
A legalsó, az nem emelet, max. ha kevés lépcső vezet fel, akkor félemelet, de nem számít bele az emeletekbe.
2015. júl. 10. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy 1. osztályos kis gyereket.
2015. júl. 10. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
számólni nem, de +köszönni-tudsz??!
2015. júl. 11. 15:05
 9/10 Csanády G válasza:

Földszint: olyan építményszint, amelynek padlószintje legfeljebb 20%-ában és legfeljebb 0,70 m-rel kerül a csatlakozó rendezett terepszint alá.

Emeletszint: földszint feletti építményszint.

Építményszint: az építmény mindazon használati szintje, amelyen helyiség van. Nem építményszint a padlás, valamint az a tetőszint, amelyen a felvonógépházon vagy a lépcsőház felső szintjén kívül más helyiség nincs.

2015. júl. 15. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Rakj be fényképet a kérdéses házról!

Létezik magasföldszint is. Ilyenkor van az eltolódás, hogy valójában a 6. emeleten lakik Kovács István, de a liftben a 7-es gombot kell megnyomni. A liftben a 10-es a legnagyobb szám, tehát valójában 9 emelet van, de a magasföldszinttel együtt 10. Nálunk is úgy van, hogy ha belépsz a lépcsőházba, ott mindenféle raktár, kiadott üzlethelyiség és egyéb érdekesség van, ahol nem lakik senki, ehhez képest fel kell menni egy emeletet, hogy lakásokra bukkanjunk.

Amúgy hagyományosan tízemeletes házak léteznek, így nevezik, akármilyen a földszint. Legjobb azokat a szinteket összeszámolni, ahol lakások vannak.

Én megnéznék egy képet a házról.

Megköszönni nem kell, eddig senki nem írt különösebben hasznosat, én sem.

2015. júl. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!