Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan kell takarítani?

Hogyan kell takarítani?

Figyelt kérdés

baratoméknál lakok és anyuka azt mondja, hogy mindig rosszul csinálom, de nem árulja el miért (hogy lehet rosszul takarítani?)

ti hogy szoktatok?

2015. júl. 3. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert te hogyan csinálod? Mi benne a rossz?

Egyébként mindenki máshogy szokta meg. Én kezdem a fürdőszobával, majd a konyhával, ezekben rendet rakok, letakarítok, lemosok mindent. Utána porszívózás, felmosás, majd törölgetés.

2015. júl. 3. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
pont valami olyat szólt be,hogy nem a végén kéne port törölni,mert én úgy csináltam,porszívózás,felmosás,portörlés,fürdőszoba,konyha
2015. júl. 3. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. A legtöbb porszívó - kivéve néhány méregdrágát -, egy csomó port juttat a levegőbe porszívózáskor. Szerintem éppen ezért kell utána port törölni. Na mindegy.
2015. júl. 3. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én előbb törlök port, utána porszívózok. Ami port letörlök, utána azt porszívózom fel, nem?
2015. júl. 3. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te a szekrényekről porszívózol?
2015. júl. 3. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
A port, amit a polcokról, szekrényekről letörlök, az lemegy a földre, és valahogy el kell tüntetni.
2015. júl. 3. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
De hát ezek szerint elmondta...előbb kell port törölni utána porszívózni aztán konyha-fürdő és felmosás a végén, logikus, hogy amelyik munkafolyamat kárt tesz az előző eredményében az előbbre való. Mondjuk én nem törlök port minden porszívózás előtt, és azt is nedves törlővel teszem, így nem igazán porol.
2015. júl. 3. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!