Gondolom mindenkinek volt legalább egy pech-szériája, amikor napról-napra elromlott a mikró, a tévé vagy a kilincs kiesett a helyéről. Valakinek volt már rosszabb?
Pár éve a szüleim vettek egy óriási hiperszuper TV-t, majd jött egy bazi nagy munkagép, és konkréten úgy ugrált az asztal, hogy a TV képpel előre leesett a padlóra, és széttört. :))
Másnap a telefonomat az erdőben felejtettem, tél előtt. ( Tavasszal megtaláltam, és még most is működik a régi Nokia. :) )
Harmadnap ültem a biciklimen, és hátra akartam dőlni, mint ha az ülésen aludnék. Egy helyben állt a bicikli, és én eldőltem, mint egy fa. :))
Nekem rosszabb pech szériám volt.
Októberben meghalt anyukám, novemberben csődbe ment a cég, ahol dolgoztam, a béreket sem fizették ki, januárban meghalt a kutyám és májusban a keresztanyám.
Ennél kisebb pech volt, amikor a családban lévő 3 db TV 2 hét alatt tönkrement.
Általában a pechszéria háromnál megáll. Legalábbis, ha azonos kategóriába eső dolgokat számítunk pech-nek (és az emberhalál már a tragédi kategória).
"Minden, ami megtörténik egyszer, lehet, hogy soha többé nem történik meg. De minden, ami megtörténik kétszer, bizonyosan megtörténik harmadjára is."
Perzsa mondás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!