Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mikor jelenik meg magyarul?

Mikor jelenik meg magyarul?

Figyelt kérdés
Mikor jelenik meg az Austin & Ally 3. évada az interneten magyarul?

2015. jún. 23. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
ez egy sorozat? otthon kategóriában sikerült kiírnod, próbáld meg a szórakozás/filmek kategóriában, ott több eséllyel tudja valaki a választ!
2015. jún. 23. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy hova írtam! Talán legalább értelmesen válaszolnál!!! Hidd el itt nem te vagy a főnök!! És egyébként te nem otthon nézel filmet?!!!!!!!!
2015. jún. 26. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Segíteni próbáltam, mert aki erre tudhatja a választ, vagy ez érdekli, az abban a kategóriában néz szét.

Te kis majom, min kaptad fel így a vizet? Telejsen normálisan és kedvesen írtam, segítőkész voltam, semmi, de semmi főnökösködés nem volt benne, te idióta.

2015. jún. 26. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Értelmesen válaszoltam.

Az Otthon kategória pedig nem arra vonatkozik, hogy otthon nézel-e filmet, neked problémáid vannak az értelmezéssel. Itt az otthonukkal kapcsolatos kérdéseiket írják ki az emberek, amint látod, pl. építkezés, kert, stb.

Akkor a banki ügyeimet is az Otthon kategóriában kérdezzem meg, mert én otthonról szoktam belépnia z e-bankba?

Meg a fogfájós kérdésemet is itt írjam ki, mert általában otthon fáj a fogam?

Nem vagy te normális...

Bár szerinted csak te vagy normális, és mindenki más hülye. Biztosan ezért kaptál olyan sok választ ebben a kategóriában a nem ide való kérdésedre... Nem győzöd olvasni a rendeget választ, hogy mikor jelenik meg magyarul, ugye?

2015. jún. 26. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudod nekem az ilyen gyerekes emberekre nincs türelmem se kedvem. Ne hidd azt, hogy én egész nap ezen az oldalon lógok és minden négyzetcentiméterét ismerem. Amikor írtam ezt a kérdés és kerestem a kategóriát, ezt az egyet találtam ami legközelebb áll ehhez a témához. Bocsánat, hogy érdeklődök!!!
2015. jún. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!