Mikor jelenik meg magyarul?
Segíteni próbáltam, mert aki erre tudhatja a választ, vagy ez érdekli, az abban a kategóriában néz szét.
Te kis majom, min kaptad fel így a vizet? Telejsen normálisan és kedvesen írtam, segítőkész voltam, semmi, de semmi főnökösködés nem volt benne, te idióta.
Értelmesen válaszoltam.
Az Otthon kategória pedig nem arra vonatkozik, hogy otthon nézel-e filmet, neked problémáid vannak az értelmezéssel. Itt az otthonukkal kapcsolatos kérdéseiket írják ki az emberek, amint látod, pl. építkezés, kert, stb.
Akkor a banki ügyeimet is az Otthon kategóriában kérdezzem meg, mert én otthonról szoktam belépnia z e-bankba?
Meg a fogfájós kérdésemet is itt írjam ki, mert általában otthon fáj a fogam?
Nem vagy te normális...
Bár szerinted csak te vagy normális, és mindenki más hülye. Biztosan ezért kaptál olyan sok választ ebben a kategóriában a nem ide való kérdésedre... Nem győzöd olvasni a rendeget választ, hogy mikor jelenik meg magyarul, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!