Társasházi közös képviselő jogai a lakókkal szemben? Folyt.
Én még nem láttam társasházat, ahol a tulajdonosok összeültek volna és átbogarászták volna a társasházi törvényt, hogy minek kell kötelezően benne lenni az SZMSZ-ben, házirend, hogyan nézzen ki és hosszú napokat töltöttek volna azzal, hogy a lehetőségeket végigrágják és kialakítsák a végső formát.
Az életszerű az, hogy a közös képviselő hoz valami mintát/tervezetet és azt abban a két-három pontban módosítja a társasház amivel nem ért egyet.
Nem a lakókkal kell bármit is egyeztetni, hanem a tulajdonsokkal. Aprónak tűnő, de nagy különbség.
Igy értettem én is, azért irtam lakókat, mert már több van, mint tulajdonos, aki ott lakik.
Akkor összevetve az lenne a kérdésem, hogy milyen jogai vannak a tulajdonosokkal szemben? Önkényeskedhet-e, egyedül a közös képviselő, a saját szája ize szerint összeállíthatja-e a SZMSZ-t, a Házirendet stb.? Nálunk az utóbbi időben semmihez nincs jogunk, sem beleszólásunk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!