Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is ilyen sűrűn mos?

Más is ilyen sűrűn mos?

Figyelt kérdés

Itt olvasom az egyik kérdésnél, hogy ki milyen gyakran mos bizonyos dolgokat, és egyre csak rácsodálkoztam az ott leírtakra: pl. van aki kétnaponta mossa a pizsamákat, a kabátot kéthetente/havonta, törülközőket naponta, vagy egy-két használat után... Én azért nem mosom éppilyen sűrűn! Velem van a baj, vagy vannak még, akik ritkábban mosnak ilyesmit?

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__675440-menn..

2010. márc. 1. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem suvickolok állandóan, mégis tiszta minden.
2010. márc. 1. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
hetente 2x mosok. gyerekek nincsenek. csak mi ketten a párommal.
2010. márc. 1. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Mosásmánia ugyanúgy van mint takarításmánia.Törölközőt naponta mosásba tenni az pazarlás. Nem másnak a mániája után kell menni.
2010. márc. 1. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

dehogy. fehérneműt mosom minden felvétel után. pólót csak akkor, ha büdös már vagy koszos lesz. nadrágot úgy találomra, de azt is sokszor felveszem. pulcsit is. ágyneműt csak havonta, tisztán fekszek bele, nem lesz az koszor. törülközőt is csak akkor, ha látom hogy már kezd koszos lenni, mondjuk 2hetente. télikabátom max 1x a téli szezonban, aztán kimosva rakom el.

szerintem pazarlás gyakran mosni, környezetszennyezés sé felelesleges munka. plusz nekem spórolni is kell. mellesleg mindig tiszta vagyok, még sosem voltam se bödüs, se koszos. minden ruhám szellőztetem, úgy friss marad több felvétel után is.

2010. márc. 1. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is 2-3 nap után lecserélem a törölközőket, a fehérneműt és a bőrünkkel közvetlenül érintkező felsőket naponta, egyéb ruhaneműt 2-3 hordás után, de ez nem azt jelenti, hogy naponta, kétnaponta mosok, hiszen az ember összegyűjti a mosnivalót, és ha már tele van a gép, akkor indítja be. Általában hetente egyszer színeset, egyszer pedig fehéret mosunk.
2010. márc. 1. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
szinte minden nap megy a mosógép, mivel van egy 16 hós fiam, nap végén az én ruhám és az övé is megy a szennyesbe.....mindig tele van így is mosatlannal a fürdőszoba....kabátot, akkor mosok ha koszos, pizsama, hetente, gyerkőcnek jó ha két napig kitart, törülköző, ha koszos ill. büdös.....talán hetente.....nem hiszem h munka mellett valakinek van ideje/kapacítása a fent említettek szerint mosni.....el ne hidd már h valaki ennyire tökéletes....személyes vélemény: mániákus
2010. márc. 1. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi 1 héten általában 2-szer mosunk,5-en vagyunk. Hétvégére marad apa és az öcsém munkásruhája és egyéb más dolgok.
2010. márc. 1. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Van egy másfél éves lányom, napi egy ruha tuti nem elég neki, minimum, hogy leeszi magát (nincs az az előke, ami mindent vinne), leönti, vagy bármi hasonló. Ha kimegyünk játszani, úgy jön be, mint valami kismalac, de hát gyerek, hadd játsszon, viszont a mosnivaló mennyiségét eléggé megnöveli.

Törölközőket én is két nap után mosom, fehérneműt, pólót, inget egy használat után, a többit amikor látom, hogy kell. Max. két hetente mosom az ágyneműt, havonta a függönyt. Nem érzem soknak, szerintem így tiszta a lakás, meg én is szeretem az illatos törölközőt, a friss, tiszta ágyneműt, stb.

Egyéni ízlés, elgondolás kérdése, attól, hogy kevesebbet vagy többet mos valaki, még nem kell elítélni, szerintem.

2010. márc. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!