1/9 anonim válasza:
Igen, mivel riasztópatron lövi ki. Nekem a kedvencem az AMD utánzatú Keserű-féle.
2/9 homo ludensz válasza:
Szerintem fegyverviselési engedélyhez nem kötött fegyvert otthon nyugodtan tarthatsz.
Amennyiben valaki a saját otthonodban rád támad és veszélyben érzed magad még használhatod is addig míg a veszélyt elhárítod.
3/9 anonim válasza:
Minden további nélkül.
Annyi hogy csak magánterületen a telek tulajdonosának a beleegyezésével tarthatod és használhatod.
Közterületen csak elcsomagolva lehet szállítani, tűzkészen nem lehet viselni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 20. 17:23
5/9 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló! Az a homedefender? Mert az nekem is tetszik. Annak a puszta látványa is elűzi a betörőt mert olyan mint az igazi!
2015. jún. 20. 17:27
6/9 anonim válasza:
Nekem egy egész garázs tele van RPG rakétákkal, gépágyúval, meg robbanó eszközökkel, és te egy kis szaros revolver miatt aggódsz?
7/9 A kérdező kommentje:
Hmm. Engem nem izgatnak a fegyverek soha nem akartam puskát max egy pisztolyt verseny célra. Ezt tényleg lakásvédelem miatt irtam ki. Mindenkinek van hobbija. Nekem a harcművészet és a mdarak valaki meg csatákat játszik újra vagy csak lőtéren lövöldözik.
2015. júl. 10. 08:23
8/9 anonim válasza:
Igen, a Keserű-féle gumilövedékesek 18 év életkor felett engedély nélkül tarthatók lakásban vagy saját telken belül. Érdemes várni vele, mert mindig korrigálnak rajtuk egy picit és lassan egész jól használható.
A másik kedvencem az UZI utánzatú géplégpisztoly:
9/9 A kérdező kommentje:
Vagány ez a légpisztoly. De nekem a sten kinézetű teccik ami szintén keserű. Nagyon vagány. =D
2015. júl. 10. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!