Sima nyomtató papírról át lehet vasalni a mintát a pólóra?
Csak kifejezetten hozzávaló papír kell, tintára ez nem vonatkozik, sima tintasugaras nyomtatóval elkészíthető.
A lényege, hogy a hordozón van egy speciális bevonat, és gyakorlatilag ez a bevonat ragad át az anyagra és nem maga a festék önmagában. Gondolom a hőtől a tinta beleivódik (egyesül) ennek a bevonatnak a részecskéibe, ezért nem mosódik ki mosáskor, mert alapból a tintasugaras nyomtató tintája nem vízálló. Ergo szerintem ha sima tollal rajzolnál egy ilyen papírra, lehet az is átvasalható lenne, bár ezt még nem próbáltam. Viszont vasaltam már sokféle anyagra, vászonra, selyemre, zászlóselyemre, nyúlós pamutra, mindegyiknél működött. A nyúlósnál vigyázni kell ,hogy a vasalásnál ne húzd, ne nyújtsd a szövetet, mert a felvasalandó flekk nem rugalmas. Felénk darabra is lehet kapni egyes irodaszer kereskedésekben, nem kell egy egész csomaggal megvenni, de ennek járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!