Miért nem tudom használni a permetezőmet?
Figyelt kérdés
Nincs segítségem még pár napig és nagyon kéne permetezni
5 literes (szemétre való) Straus permetező. Szétszedtem teljesen. Azt tapasztalom, hogy minden átjárható, de ha becsavarom a nyitó-záró rugót, kinyitom a csapot, semmi nem megy át ezen a tovább már szét nem szedhető darabon. Tiszta vízzel permeteztem vagy inkább mostam le vele valamit, amikor egyszer csak nem jött tovább a víz.
2015. jún. 12. 10:54
1/7 A kérdező kommentje:
Ha ujjal befogom a rugó "házát, akkor átfolyik, ha becsavarom a rugót, nem megy át egy csepp sem.
2015. jún. 12. 10:58
2/7 anonim válasza:
Vagy nem kap nyomást vagy a szórófejbe bedugult egy darab vagy egy-egy porszem.
Nyomást akkor sem tud kapni, ha például a pumparész alján levő gumimembrán alá beszorul egy kis kosz. Ezt fel kell hajtani és kipiszkálni.
3/7 A kérdező kommentje:
A pumpa alján nincs felhajtható gumimembrán. Nem is ott van a baj. Most fölpumpáltam, semmi nem jött. Közben kicsavartam a rugót, a rugó helyén jött, de jött a kellő helyen is. Mintha becsavarva zárva tartaná a víz útját, akkor is ha kinyitom. Fölveszi a vizet, jön is rendesen, amíg ezt az utolsó, vagy majdnem utolsó darabot rá nem csavarom. Elöregedett a rugó? Nem is régi ez a bazári cucc.
2015. jún. 12. 12:20
4/7 A kérdező kommentje:
Mintha már nem is úgy működött volna ez a kinyitom-elzárom dolog, ahogy szokott, hanem olyan "rugalmatlanul".
2015. jún. 12. 12:24
5/7 A kérdező kommentje:
Végre pontosan látom, hogy a kis kar nem működik, zárva tart. Mi történhetett vele?
2015. jún. 12. 13:51
6/7 anonim válasza:
Valamire felakad a rugó, mert pl elfordult vagy egy sorja van a műanyag tokjában. Nem tudom, hogy ott mennyire lehet szétszedni.
7/7 A kérdező kommentje:
A rugót azt kiszedegettem, de jól raktam vissza,úgy hogy a két végénél helyén tartsa a két pöcök. Valami mintha hiányozna vagy nem is tudom. Minden esetre nagyon köszönöm a segíteni akarást, jó szándékot. Előszedtem a sokkal komolyabb, 10 literes olasz permetezőt, rendbe tettem úgy ahogy. Reggel főpróba. A fürdőszobában működött.:)
2015. jún. 12. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!