Nagyon kicsi házban élünk, és szeretném mar athivni a barátaimat. Milyen megoldást láttok ti?
Magyarán:
A szüleid tettek rá, hogy hogy épül a házatok: apukád külföldön, anyukád a terhesség indokával nem foglalkozott vele (sok más nővel egyetemben én is babát vártam, szültem, majd csecsemőt neveltem amikor építkeztünk, ráadásul a férjem áthelyezték, így reggel 6-kor indult a munkába és este 6-kor ért haza)
Mert azt azért te se hiheted, hogy az építkezés 1-2 hónap alatt lezajlik.
Pénzetek állítólag nem nagyon marad, de azért bevállalnak a szüleid egy havi 62 ezres autótörlesztést.
Lehetett volna olcsóbb autót venni, kevesebb hitellel.
A nagyobbik tesód "nem olyan nagy összeg" fizetése is számít, sőt a családi pótlék és az utánatok járó adókedvezmény is.
Meg anyukád fizetése is.
Ha apukád nem járna haza minden hétvégén külföldről, máris több pénzetek maradna.
Más sem szaladgál haza a családjához minden hétvégén, takarékossági okokból.
A vőm is csak havonta egyszer jön haza, hiába van itthon a lányom, mert az utazgatás elvinné minden pénzét. Igaz, ő nem is keres olyan jól külföldön, mint az apukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!