Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen felfújatós ágyon...

Milyen felfújatós ágyon aludni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

#alvás #felfújhatóságy
2015. máj. 27. 18:36
 1/6 opelgyula válasza:
Ha felfújod nem rossz!:-)
2015. máj. 27. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két éjszakára oké. Hosszútávon fájni fog a hátad és a derekad, és ha télen alszol ilyenen, akkor még fel is fázol. Különösen ha lány vagy.

Elég hangos minden mozdulatodra valahol hangot ad ki, az tuti. Szexelni szinte lehetetlen rajta :D

2015. máj. 27. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kicsit fura érzés... A párom egyetlen éjszakát nem tud rendesen aludni rajta, nekem annyi megy, de tartósan nem szeretném. Többnapos számítógépes partyra szoktuk vinni, ott nagyon szeretem :) A kemény földnél jobb. De mocorogva rajta benyomódik, hangot ad... Nem egy rendes matrac, no.
2015. máj. 27. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Süppedős érzés...

Inkább aludtam vízitáborban izolálón, polifoam-on, mint felfújható matracon...

2015. máj. 28. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

érdekes de amikor nem teljesen fújja fel a használó-akkor kimondottan kellemes érzés majdnem mint egy vízágy.

kicsit puhára hagyd és esetleg igy próbáld meg.

2015. máj. 29. 17:20
 6/6 anonim válasza:

Én pont akkor szeretem, ha a lehető legkeményebbre van fújva, akkor hasonlít legjobban az igazi ágyhoz. Ha puha, akkor nehéz rajta mozdulni.

Szükségmegoldásnak jó, én tudtam rajta aludni, de persze igazi ágyban jobb.

2015. máj. 31. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!