Milyen felfújatós ágyon aludni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
#alvás #felfújhatóságy
2015. máj. 27. 18:36
2/6 anonim válasza:
Egy-két éjszakára oké. Hosszútávon fájni fog a hátad és a derekad, és ha télen alszol ilyenen, akkor még fel is fázol. Különösen ha lány vagy.
Elég hangos minden mozdulatodra valahol hangot ad ki, az tuti. Szexelni szinte lehetetlen rajta :D
3/6 anonim válasza:
Kicsit fura érzés... A párom egyetlen éjszakát nem tud rendesen aludni rajta, nekem annyi megy, de tartósan nem szeretném. Többnapos számítógépes partyra szoktuk vinni, ott nagyon szeretem :) A kemény földnél jobb. De mocorogva rajta benyomódik, hangot ad... Nem egy rendes matrac, no.
4/6 anonim válasza:
Süppedős érzés...
Inkább aludtam vízitáborban izolálón, polifoam-on, mint felfújható matracon...
5/6 anonim válasza:
érdekes de amikor nem teljesen fújja fel a használó-akkor kimondottan kellemes érzés majdnem mint egy vízágy.
kicsit puhára hagyd és esetleg igy próbáld meg.
6/6 anonim válasza:
Én pont akkor szeretem, ha a lehető legkeményebbre van fújva, akkor hasonlít legjobban az igazi ágyhoz. Ha puha, akkor nehéz rajta mozdulni.
Szükségmegoldásnak jó, én tudtam rajta aludni, de persze igazi ágyban jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!