Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki már adott ki albérletbe...

Aki már adott ki albérletbe lakást, nem járt vele rosszul?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyire lehet megbízható, normális bérlőket találni, akik fizetik is a költségeket és a lakás is egyben marad?
2010. febr. 26. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:

olyan szerződést kell írni, hogy te be legyél biztosítva.

tehát: ha a bérlő nem fizet 10.-ig, akkor 15-én mehetsz, és cserélheted a zárat, a cuccait meg teheted az utcára.

persze érdemes megnézni, h kinek adod ki a lakást.

semmiképp sem nagy családnak, vagy zűrös arcoknak. dolgozó, vagy tanuló fiataloknak érdemes...

2010. febr. 26. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem már volt ilyen is, meg olyan is. Volt, aki lelépett úgy,hogy 200 ezer mínuszt csinált. Fiatal pár, kevés pénz, mindig haladékot kértek, én meg persze megsajnáltam. Aztán egyszer csak észrevettem,hogy kiköltöztek. De volt olyan is, aki 3 évig lakott ott, feldíszítette a házat, igényes volt, mindig időben fizetett. Szóval nem tudhatod mit fogsz ki. Én annyit határoztam el, hogy nincs késedelem a fizetésben. Ezt most már el is mondom mindegyiknek. Ha nem fizet időben, másnap mehet.
2010. febr. 26. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg kifizetnek 1 évet előre...(csak ne Vietnámi legyen)
2010. febr. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!