Digi tv. Másnál is előfordul?
Figyelt kérdés
mindenünk a digi-nél van. Hetek óta tapsztaljuk, hogy hétvégente se internet se telefon nincs... Másnál is akadozik a szolgáltatás... Köszönöm2015. máj. 22. 17:26
1/10 anonim válasza:
Felhívtátok már őket a problémával? Mit feleltek?
2/10 anonim válasza:
Én több éve Digis vagyok, de nem volt ilyen, mostanában egyáltalán, talán 3-szor volt összesen pár év alatt, hogy valamilyen hiba miatt nem volt telefon és net, de betelonálás után nagyon gyorsan megcsinálták.
3/10 anonim válasza:
Miért nem hívjátok fel ilyenkor őket? Lehet távolból is meg tudják oldani a gondot pár perc alatt.
4/10 anonim válasza:
A nálad "helyi üzemzavar"-nak számító hiba nálam nem fordulhat elő, valszeg nem egy településen élünk.
Ha mégis igen, akkor sem biztos, hogy ugyanazon a környéken.
Nálam nem szokott ilyen hiba előfordulni, én is digis vagyok.
5/10 anonim válasza:
Azért itt érdeklődik mert mindenük a diginél van így a telefonuk is. És mikor fenn áll a probléma nem tudnak beszólni mert süket a telefon. Mobiljuk nincs se nekik se egy ismerősüknek se . Amikor meg rendesen működik minden eszük ágába sincs panaszkodni a diginél.
6/10 anonim válasza:
#5: mobilról fel lehet hívni a digi ügyfélszolgálatot, ha nincs digis telefon
7/10 anonim válasza:
Mobilról is fel lehet hívni a Digi ügyfélszolgálatát.
8/10 anonim válasza:
5 ös vagyok válaszom csak viccnek szántam arra utalva hogy esetleg a diginél kellene a kérdezőnek érdeklődnie.
9/10 A kérdező kommentje:
Semmi erdemlegeset nem mondtak, rogzitettek a panaszt es 72 oran belul elharitjak a problemat... Bar szerintem az ugyfelszolgalatos srac nem igazan fogta fel hogy furcsamod csak hetvegente van problema, hetkoznap tokeletesen mukodik minden...
2015. máj. 23. 12:35
10/10 anonim válasza:
Nekünk is volt Digi, de csak pár napig, 1 szar volt, 2 nagy erőlködésbe vagy nem tom a biztositékot is lebaszta szval annyi volt, azóta T van, fényévekkel jobb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!