Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zár kiszerelése kulcs nélkül?

Zár kiszerelése kulcs nélkül?

Figyelt kérdés

Adott egy garázsajtó, amin az előző tulaj biztonsági zárat tett pluszba. Mikor megvettük a garázst, nem tudott kulcsot adni hozzá, mert elvesztette. Én viszont ki szeretném cserélni a zárat, de nem tudom, mert ahhoz hogy kivegyem az ajtóból, kulccsal el kéne fordítani, hogy a nyelv takarásba kerüljön, azaz kivehetővé váljon.

Valakinek megoldása erre a problémára? Köszi!

2010. febr. 24. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Fúró
2010. febr. 24. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress egy lakatost.
2010. febr. 24. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
kb 8 ezerért kinyitják, csak legyen vmi szerződésed, h tied a garázs.
2010. febr. 25. 07:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Fúró, vékony véső, kalapács, valamilyen erős nagyobb fogó. Megfúrod, megütöd, elcsavarod a fogóval, kiveszed.
2010. febr. 25. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma próbálkoztam a hajtűs módszerrel, de a fúró nem jutott eszembe! Köszi! :)
2010. febr. 25. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hajtű? Sok krimit nézel. Akkor már inkább a filmekben látható módszer, hogy pisztollyal ellövöd a zárat. Ezt megnézném egyszer élőben is, hogyan nyit ki egy főhős egy zárat egy lövéssel.
2010. febr. 26. 10:35
 7/8 anonim válasza:
Hidegvágó...
2010. febr. 27. 12:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma sikeresen kiszereltem a zárat.... 2 fúrót törtem el, egyik Vidia volt, fáj is érte a szívem.... :( De kijött, köszi a segítséget!
2010. febr. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!