Párommal szeretnénk Pomázra költözni, de több helyen is azt olvastam, hogy sok arra felé a cigány és ezért nem túl biztonságos a város, (HÉV megálló) Pomáziak igaz ez? Ti mit tapasztaltok?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenhol van belőlük, de igyekeznénk olyan helyre költözni, ahol kevésbé futunk beléjük. 2012-2013-as írásokban olvastam, hogy vannak elszeparált normális környékek, ahol nyugodt lehet az ember. Arra kérném a Pomázon lakó felhasználókat, hogy segítsenek kicsit és mondjanak véleményt, mert nagyon tetszik a városuk, csak a cigányok miatt tartunk az odaköltözéstől.2015. máj. 6. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nem, csak néhány rasszista szerint lehet valami nem túl biztonságos azért, mert sok arrafelé a cigány, ettől függetlenül lehet, hogy nem túl biztonságos.
2/6 anonim válasza:
Vannak elég sokan, ez biztos (környéken laktam évekig). Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy pontosan mely részek "veszélyeztetettek" ilyen szempontból, de ha új építésű környékre mentek, ott biztosan nincsenek...
3/6 anonim válasza:
Mi is ezt hallottuk, végül Szentendrén vettünk lakást.
4/6 anonim válasza:
A Majdán-fennsík felé eső oldal a patak mellett, a Hídtól északra és délre is a nem napon barnultak telepe. De vannak másutt is, mondjuk Szelistyén és a Messalián nem, de a központban és a HÉV állomástől a Fő térig sokan vannak. A betörések száma elég nagy. Ugyanez a helyzet Csobánkán, ott néztünk házat, de a vége Tahi lett. Itt nincsenek.
5/6 anonim válasza:
Csobánkán "szegregált" a művészeti iskola. Más gyerek, mint roma évek óta nem jár oda. Pomázon is nagyrészt ez a helyzet, sok gyereket máshová vittek a szülők.
6/6 anonim válasza:
utólg írom: igaz, hogy sok a c, viszont nekem soha nem volt bajom velük, megszoktam őket, ha hozzámszólnak, elmegyek. nincs baj addig, amíg az ember nem kerül közel hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!