Mi ez az ecet, mosódió. Stb. mánia?
"az ecet nem vegyszer"
Ejnye, bejnye! Van egy öko mánia aminek ez a mosódió az egyik veszőparipája. A hatása viszont erősen kétséges. A szóda legalább annyira öko hiszen a természetben is előfordul, a mosóhatása meg össze se hasonlítható.
Mi mosódiót használunk, jobb mint a mosópor (arra allergiás vagyok). Nincs szaga, és nem kell öblítővel telepumpálni a gépet, hanem elég a dió mellé egy kevés illóolaj...
Olyan mint a mosószappan, csak ez teljesen természetes - és sokkal kevesebbe kerül mint a mosópor.
Az ecethez nem tudok hozzászólni, de ki kellene próbálnom azt is.
A mosódió homeopátiás mosópor.
Nincs hatóanyag benne, sima vízzel mosol. Persze az is hatásos legtöbbször. Mellékhatása sincs, tehát allergiás sem lehetsz rá.
az ez a mánia, hogy kb. 5000 ft-ot használ el egy átlag család egy hónapban mosószerre, öblítőre. Ki többet, ki kevesebbet. És ez mind-mind bekerül a szennyvízzel a környezetbe. És ezt mind-mind megiszod utána a csapvízzel némi tisztítás után :D
(nem vagyok ökomániás, de tényleg kissé gusztustalan, hogy a víz 1%-t szűrik csak normálisan)
Ja, mellesleg azóta nincsenek hormonzavaraim (nő vagyok, mielőtt...) mióta nem csapvizet iszom. Elgondolkodtató...Van Pesten pl. fél millió nő. Ez mind pisil :D (bocs) és ezt utána mind megiszod a hormontartalmával együtt :D
És utána csodálkozik mindenki hogy miért van a nők felének valami baja :D
EZÉRT :D
4-es válaszoló! Hihetetlen, hogy úgy adsz választ egy kérdésre, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi a mosódió!!
AZ NEM MOSÓPOR! Elképesztő, hogy ezt gondoltad. A mosódió egy Indiában őshonos fa termése, és a héjja alatti rétegben található a szaponin, amely meleg víz hatására oldódik, és habzik, zsíroldó hatású.
A kérdezőnek válaszolva: azért van ez a "mánia" mert az emberek kezdik felismerni, hogy mennyi mérget használunk, és mennyi betegséggel, és titokzatos nyavalyával küzdenek. A mosóporok és öblítők telis-tele vannak vegyi anyagokkal amelyek a bőrünkkel érintkezve felszívódnak, irritálják a bőrt, ezáltal akár meg is betegíthetnek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!