Tudtok pesten valami jó szakácskés boltot?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy márkásabb szakácskést(pályakezdő szakács)de az extrametálba drágák vannak szerintem,Dick, wüsthoff,solingen márkákra gondoltam de ha tudtok valami jó ár érték arányú késmárkát ami kovácsoltvas az is jó,nekem most Icel márkájú van.2015. ápr. 27. 17:26
3/5 A kérdező kommentje:
Csak ezek vannak?
2015. ápr. 27. 17:47
4/5 anonim válasza:
Az extrametálban mindenféle kést tudsz venni! Mi a baj vele?:)
5/5 KVAZAR válasza:
Az Extrametállal az a baj, hogy többnyire pofátlanul túlárazott. (Meg az, hogy 10-ből 9 eladónak lövése sincs a kések világáról, csak össze-vissza hadovál, és próbál rádtukmálni mindent. (Szerencsére van kivétel!))
Elsősorban a magyar mestereket ajánlanám, abszolút elérhető, korrekt áron kínálnak szakácskéseket, nagyon magas minőségben.
Mondjuk nézz rá Szaszára, és Lovászra először! (Jópáran kínálnak még ebben a kategóriában is vasakat, csak most nincs kedvem listázgatni.)
Ha pedig mégis valami nagyobb márka modellei közül válogatnál, akkor webshopok környékén nézelődj! Ebben Gugli is a barátod.
Ne haragudj, de most nincsen kedvem linkelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!