Ha megtehetnétek (lenne rá pénz, stb. ), kiköltöznétek egy erdőbe?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 10:20
2/9 anonim válasza:
Ha megveszel egy üdülőházat (nem faház) pl. a Dunakanyarban, gyakorlatilag benne élhetsz az erdőben. A kertben idős fák, sok madár, az utcán este rókák és vaddisznók járnak és tíz percre van az erdő. Egyébként minden van: víz, villany, csatorna, internet, gáz, amit akarsz. És nem luxuspalota, csak egy szigetelt téglaház.
3/9 anonim válasza:
Mi teljesen elvárosiasodtunk, így rögtön nemet mondanék.
Viszont, megerőltetném magam és kipróbálnám, hogy milyen "odakint" élni. Az is lehet, hogy bejönne. :)
4/9 anonim válasza:
Én gyermekkoromban tanyán laktam, körben minden felé erdő, és még a mi udvarunk is tele volt ilyen olyan fával, bár már nem ott lakunk, de még ma is kiszoktunk menni néha, de az ottani levegőnek nincs párja... plusz csendes, nyugodt környezet, nincs semmi más csak az állat és növényvilág...
5/9 Lencsibaba0121 válasza:
Mi egy erdőben lakunk, körülöttünk az erdő a miénk, az erdő közepén van a házunk! Imádok itt lakni!! Semmi pénzért nem mennék már olyan helyre, ahol a szomszédok leskelődnek!!
6/9 anonim válasza:
Szívesen!
De csak ha az enyém lenne az erdő és minden ami benne van!!! Ne legyen az, hogy a tüzelőt meg kell vennem, vagy be kell jelentenem a vadásztársaságnál, hogy elejtettem a vacsorámat! Ne szóljon senki, hogy a patakomat erőforrásként használom és így tovább....
7/9 anonim válasza:
A város,ahol lakok egy erdő közepén van.És nap mint nap járkálok az erdőbe.
8/9 Celtix válasza:
Igen. Nagyon.
Nem vagyok egy tarsasagi ember, viszont szeretek kirandulni, szoval mindenkeppen. Egy feltetellel: nem _kell_ bejarni a varosba. Bejarhatok, ha akarok, de nem kell.
9/9 Lippóczy Ákos válasza:
Ott esetleg a tulajtól számíthatsz büntetésre, ahhoz kell a pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!