Budapesten van olyan kollégium ahol az esti tagozatos OKJ-s tanulókat tudják fogadni?
Figyelt kérdés
Idén (szeptember) jelentkezek esti képzésre OKJ-s szakmára és fontos lenne tudnom, hogyan tudom megoldani a szállásomat legolcsóbban.2015. ápr. 22. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy lenne, még a nappalisoknak sincs elég hely.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert nappalira sajnos már nem mehetek.
3/5 anonim válasza:
Most tudtam meg én is, hogy változott a jogszabály. Ismét 24 éves korodig nyomhatod nappalin ha nincs még államilag szerzett okj-s végzettséged. Én is nagy hajtásban vagyok, hogy elkezdjek valamit, és találjak kolit. (22 évesen)
4/5 anonim válasza:
22 évesen lehet esélyed, de nekem 26 évesen már nem hiszem :-(
5/5 anonim válasza:
Keresned kellene egy pesti vagy Pest környéki rokont, akinél alkalmanként alhatsz, némi készpénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!