Érdemes távfütéses lakást vásárólni?
A távfütéses lakások jóval olcsobban megvásárolhatók mint az egyedi fütésesek,van hogy 2-3 millióval is olcsobbak.Érdemes megvásárolni egy távfütéses lakást?Az az plusz 2-3 millió elmenne a fütésre az évek alatt?
Ilyen drága nem lehet a fütés szerintem,hogy ennyivel olcsobban kellene adni a lakást.Vagy mégis?
Nekem az egyik ismerosom most vett meg egy tavfuteses lakast. Azert, mert arra volt keszpenze. Hitelt meg nem akart felvenni. Most ezt felujitja, es itt fog elni.
Igazabol nagy varosban vette, es 3 szoba etkezos, tehat ha megszorul akkor meg berbe is adhat egy szobat. Abbol meg meglesz a tavfutes dija.
Mindenki menekul amugy a tavfuteses lakasoktol, a magas futes szamla miatt.
Nekem egy 49 nm van es most ebben a honapban 30 ezret fizettem a tavhoert. Az a rossz, es a legtobb penzt az viszi el itt, hogy amikor nincs futes, tavasszal es nyaron meg osszel is kell alapdijat fizetni. Tehat a semmiert 5-6 ezreket kell fizetni!!! Mert telen csak par honapig megy a futes, de nyaron, tavasszal, osszel mire fizetek es ki havi tobb ezret?
A tavfutes is valtozo, van ahol tobb van ahol kevesebbet kell fizetni.
Mondjuk hitellel szerintem elegge meggondolando vallalkozas, mert hitelt is es a draga hoszolgaltatot is fizetni bizony nem ket filler!
távhősben lakom, a múlt havi számlám 17 e ft volt.
sztem ennyi elmenne egy gázos lakásban is a fűtés+melegvízre.
ráadásul marha jó környéken, majdnem a belvárosban, 50nm, kényelmes lakás.
akkor érdemes távhőset venni, ha szépen fel van újítva, jó, fejlett, biztonságos környéken van, és jó a nappali és az éjszakai közlekedés is.
a távhő ára az utóbbi időben elkezdett csökkenni, míg a gáz meg egyre drágább, és higítják mint az állat.
ebben a kis panelban meg legalább tombol a meleg, ha már kifizetem érte ezt a pénzt :)
a plusz 2-3 milla jópár év alatt menne csak el a többletköltségre, hiszen a gázfűtéses lakást is kell fűteni vmiből, és ha azt veszed, h átlagban minden hónapban 5ezerrel fizetsz többet a távhőért, akkor kitart az a 2-3 milla akár életed végéig is a képzeletbeli bankszámlán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!