Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik villanymotor ér általáb...

Melyik villanymotor ér általában többet?

Figyelt kérdés
Cserélni szeretnénk villanymotort egy ismerőssel. Egyik 220 V, 1,5 KW, 2920 ford/min, másik 220 V, 2,2 KW 1450 ford/min. Reális a ráfizetés nélküli csere, vagy a 2,2 KW-os többet ér?

2015. ápr. 15. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz meg egy csomót a jófogáson,az áraik támpont lehet.
2015. ápr. 15. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
jó ismerősök közt nem szoktak külön ráfizetéseket kérni. és kérdés, hogy kinek melyik kell jobban. 20 éves motort már nem cserélnék egy újabbra....
2015. ápr. 16. 07:25
 3/7 A kérdező kommentje:
A jó ismerős nekem a barátom. Akkor mondjuk falubelinek. A lényeg, hogy fűrészgépemen volt a 1,5 KW motor és hasítókúpos gépre szerelném fel, de túl nagy a fordulatszáma. Neki meg pont jó lenne a fűrészgépre ez, de akadékoskodik, hogy 10000 Ft. fizessek rá. Szerintem nincs árban nagy különbség a motorok között, szerinte igen. Ezért érdeklődtem. Lehet inkább eladom valahol és veszek egy nekem jó fordulatszámos motort.
2015. ápr. 16. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:

A 10k az egy fél villanymotor ára! Az q.sok.!!!

Van annyi ampered egyáltalán,hogy elindul a 2.2-s?

És ugye nem 380-s ból lett 220-s kötve...mert akkor semmit nem ér!

2015. ápr. 16. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
16 A leverte induláskor a 1,5 KW-os is. Ezért már régen át lett szereltetve jóval erősebbre.
2015. ápr. 16. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondtam max. 2000 Ft-ot adok. Mondjuk jó lenne pontosan tisztába lenni a motor árakkal, így nem tudnak átverni.
2015. ápr. 16. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

a 2000Ft reális, többet nem adnék én sem. viszont ha variál a szomszéd, inkább add el és vegyél megfelelőt, minthogy ezt hánytorgassa fel mindig.

"16 A leverte induláskor a 1,5 KW-os is. Ezért már régen át lett szereltetve jóval erősebbre."

nem kellene levernie,esetleg ha "B" tipus volt, fel kell tenni egy "C" tipusu kismegszakítót.

2015. ápr. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!