Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a vízszerelők?

Miért ilyenek a vízszerelők?

Figyelt kérdés

Az egyik lehúzta a rokonomat kb. 500 ezer forinttal...

Most szerelték be nálam a konyhabútort, az asztalos nem adta meg egyik vízszerelő ismerősének számát sem, mert megbízhatatlanok.

Felhívtam egy céget, gondoltam ott csak jó vízszerelő dolgozik, eleve unott hanggal vette fel a telefont. Ma kellett volna jönnie 1-2 között, de még fel sem hívott, hogy mi van.

Miért ilyenek? Ha nem szeretik a szakmájukat, miért csinálják? Miért ígérgetnek és aztán nem jönnek?

2010. febr. 20. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:

az enyém normális volt.

igaz, nem volt szívbajos, mikor a számlát írta, de legalább tisztességgel elvégezte a munkáját, és akkor jött, amikorra hívtam.

ha pesti vagy, szívesen megadom a számát.

2010. febr. 20. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
szegedi vagyok, de azért köszi!
2010. febr. 20. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

"Az egyik lehúzta a rokonomat kb. 500 ezer forinttal... "

Ezt leirnád bövebben hogy, hogy sikerült?

2010. febr. 20. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Hosszú történet. Rá lett bízva a lakásfelújítás, oda lett neki adva 1 millió, aztán félbe hagyta az egészet és lelépett. Nem tudunk rábizonyítani semmit, mert nem készült semmilyen szerződés, számlát nem adott... :(
2010. febr. 20. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!