Milyen Szegeden lakni?
Orvosi egyetemre készülök és Szegedre szeretnék menni. Új petőfitelep és a Baktói kiskertek között (fogalmam sincs hogy hívják azt a városrészt) találtunk egy házat ami mindkettőnknek megfelel. A párom most gépgyártó cégnél dolgozik. Ott milyen munkalehetőség van? Milyen ott élni hosszútávon? Elég sokszor szoktunk Szegedre járni mert anyósom ott dolgozik, tehát kicsit megismertem a várost. Észrevettem hogy a belvárosba elég sok a kéregető, illetve néhány autós nem úgy közlekedik ahogy kéne. De a villamos is sűrűn jár, sok bevásárlóközont van.
Ti szerettek Szegeden lakni?
1-es vagyok véletlen küldtem el.
Párom ott lakott, és ő nagyon szerette! Fiatalos, nagyon szép város!Amikor én ott voltam én nem sok kéregetővel találkoztam sőt a többi városhoz viszonyítva, ahol eddig voltam még az a legtisztább.
A munkalehetőségekről nem sokat tudok, biztos találtok majd valamit.
A villamos tényleg sűrűn jár, jó a közlekedés, azt leszámítva, hogy nincsenek éjjeli járatok.Viszont mivel nem túl nagy a város, gyalog is vagy bicajjal bárhova el lehet jutni, viszonylag rövid időn belül.
Ha odaköltöztök majd észre veszed hogy a szegedi autósok nagyon figyelmesek.Minden zebránál megállnak, nem úgy mint máshol.Figyelnek a gyalogosra, bringásra.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!