Hol jutok a legolcsóbban elfogadható minőségű alapvető háztartási eszközökhöz?
Beírod, hogy pl. mosógép outlet és kidob egy csomó outlet boltot. Érdemes mindet átnézni, mert az egyiknél mondjuk a hűtő, másiknál a mosógép olcsóbb.
Én az egyiknél több, mint 1 éve szárítógépet vettem 50000 Ft-ért. Eredeti ára 85000 Ft volt (ezt több más boltban is ellenőriztem). Telefonon beszéltem az eladóval elmondta mi a sérülés és hol van. Kérésemre képeket is készített a gép minden oldaláról a sérülés mellé mérőszalagot helyezett, hogy lássam mekkora a repedés. A képeket elküldte nekem email-ban. A tetején lévő repedést egy boltban méretre vágott műanyag lappal lefedtem (2000 ft). Nem látszik semmi. Ugyanúgy megkaptam az 1 éves garanciát, mint a sérülésmentes gépre. Azóta sincs semmi baja a gépnek. Korrektek voltak. A fagyasztómat hamarosan le kell cserélnem azt is ilyen helyen veszem meg, mert a melléképületben vannak a fagyasztóim úgyis. Nem érdekel, hogy néz ki, csak működjön.
Én itt vettem [link] , de valószínű máshol is megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!