Virágföldhöz adva komposzt. Szervezel egy tiramisu-bulit. Veszel egy jó kávét és fele-fele arányban feljavítod vele. Visszaküldöd a gyártónak, hogy valami nem stimmel.
2015. márc. 30. 23:08
2/12 anonim válasza:
szemes vagy őrölt volt?őrölt esetén vákumhibás lehet...felhasználni ?levéltetvek ellen kb _D
2015. márc. 30. 23:08
3/12 anonim válasza:
Nemsokára április 1, légy kreatív. D: Szórd be valakinek a valamilyét vele, vagy főzz neki egyet belőle és sózd meg (legalább nem a jó kávét pocsékolod el), komposztnak kiváló. :D
2015. márc. 31. 01:51
4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt vákumhibás. Mindkét csomagolás rendben volt, nem volt levegős (akkor meg sem vettem volna).
virágföldbe, tetvek ellen, ilyesmi ötleteket várok.
tetű ellen hogy jó? Milyen formában?
virágföldbe mennyit tegyek, milyen arányban? (Úgyis nemsokára ültetem át a szobanövényeket)
amúgy őrölt kávé volt.
2015. márc. 31. 11:26
5/12 kovpet válasza:
Vidd vissza a boltba, cseréljék ki egy jóra. Gondolom, te sem játékpénzzel fizetted ki...
2015. márc. 31. 14:15
6/12 anonim válasza:
Reklamáld meg. Forgalmazónál vagy a gyártónál.
2015. márc. 31. 17:33
7/12 A kérdező kommentje:
Nem azonnal bontottam ki, hanem amikor elfogyott a régi. Gőzöm sincs, hova kevertem a blokkot, mert csak ezt vettem egy kínai kisboltjában.
az egyiknek a csomagolása sincs meg, mert beletöltöttem a kávétartóba, és ki is dobtam.
szóval visszavinni nem tudom.
várom az ötleteket még mindig, mire használhatnám el.
2015. márc. 31. 17:54
8/12 anonim válasza:
Hát igen, akkor így jár aki kétes forrásból vásárol élelmiszert...
2015. márc. 31. 18:53
9/12 A kérdező kommentje:
Nem kétes forrás. Budapesten, a Mester utcában működő kisbolt. Blokkot is kapok MINDIG.
2015. márc. 31. 19:50
10/12 anonim válasza:
Néha engem elgondolkoztat, hogy piacon, utcán vagy euro-s boltokban árult márkás élelmiszerek (elsősorban csokik, édességek), mosóporok miért kerülnek sokkal kevesebbe, mintha valamelyik hagyományos boltban venném őket. Máshogy is néznek ki általában, magyar felirat nemigen van rajtuk, vagy esetleg olyan ízben, illatban kaphatók, amilyent hagyományos boltokban nem árulnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!