Miért olyan olcsók Erdőkertesen a házak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 21:11
2/7 anonim válasza:
Úgy hallottuk, hogy elég sok a "cicamica"...
3/7 A kérdező kommentje:
:-( Hát ez nagy kár,pedig ott még meg is tudnánk fizetni...
2010. febr. 16. 22:22
4/7 anonim válasza:
Mert már viszonylag messzebb van Bp-től. Hogy mennyi a kisebbségi, azt nem tudom. Még soha nem jártam ott. De ez is benne lehet.
5/7 anonim válasza:
Egyetlen hasznos tanács:
Inkább egy jó környéken egy kisebb szerényebb, vagy akár lepukkantabb házat, mint egy gyanús, rossz részen egy szuper nagy ház kedvező áron!!!
6/7 anonim válasza:
Nem több Erdőkertesen a kissebség mint máshol, 13 éve élek itt, és a világért el nem mennék innen.Az viszont nem tünt fel hogy olcsók lennének a házak, de ha esetleg kinéztél egy házat, és tudok, szívesen segítek benne hogy az miért olcsó( esetleg ismerem a tulajt, vagy szómszédokat és kiderül valami "csapda"!
De szerintem maga a környék, jó!
Ráadásul egyre jobban szépül, és fejlődik!
Ha gondolod írj privit!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,utolsó válaszadónak üzenem,hogy lehet hogy még jelentkezem,és előre is köszi.
2010. febr. 18. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!