Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hűtőbe izzócsere/izzó-vásárlás?

Hűtőbe izzócsere/izzó-vásárlás?

Figyelt kérdés

AEG Santo Maxiload

[link]

típusú hűtőmbe szeretnék megfelelő izzót

amit kivettem belőle: 230-240V 15w m2 ce

[link]

azért is kérdezem, mert pár éve volt egy másik hűtő amiben szintén kiégett az izzó, TESCO-ban talán vagy SPAR-ban vettem hasonló foglalatosat de az erősen melegedett, amit nem tartottam túl természetesnek.

Mire kell odafigyelni ilyen esetben?

Vagy mindegy csak a foglalat, a Volt és Watt szám megegyezzen?

Köszönöm

2015. márc. 18. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Ilyet vegyél ez való bele.

[link]

2015. márc. 18. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ilyen kapható mondjuk az Óbudai Auchan-ban vagy az InterSpar-ban?
2015. márc. 18. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,de amit linkeltél az a tipus inkább varrógép izzó.

Ha megnézed a két képen magát az izzószálat látod a különbséget.

2015. márc. 18. 12:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Az izzószálat nem vettem figyelembe amikor képet kerestem hozzá, csak a foglalat és az izzó formáját.
2015. márc. 18. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tescoba lesz vagy valami elektromos oltban
2015. márc. 18. 17:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Auchan-ban sajnos nem volt. :(
2015. márc. 18. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Médiában biztosan van.
2015. márc. 18. 21:28
 8/10 Csabesz80 ***** válasza:

Van tescoban kifejezetten hűtőbe és sütőbe is való (mivel mindkettő mérete ugyanaz) Talán csak annyi a különbség hogy az egyik 15W másik 25W. Bár elképzelhető hogy az egyik tényleg jobban bírja a magas hőt, a másik meg a hideget.

15W-osat vegyél és kész. Az is melegszik azért de nyitott hűtőnél nem az izzó melegedése az igazi veszteség hanem a nyitott ajtó :) De ha annyira gondnak érzed a melegedést kínai webshopból tudsz venni led-es hűtő izzót

[link]

2015. márc. 19. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért hipermarketekben akar mindenki vásárolni mindent. Mikor ott nem értenek hozzá és nincs is megfelelő kínálat, ráadásul nem is olcsó.

A szocializmusban volt egy hirdetés: "Cipőt a cipőboltból!" Ami akkor hülyeségnek tűnt, de mostanra kiderült, a látottak alapján, hogy okos mondás volt bizony.

Aki ide ír, annak nyilván kéznél van a net, rákeres a saját településén vagy környékén ilyen szavakra, hogy elektronikai szaküzlet, világítástechnika, izzó, stb. Kiválasztja a legszimpatikusabb helyet, elmegy, megkérdezi, milyet ajánlanak, megveszi, kész.

2015. márc. 20. 06:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Orczy háztartási gép alkatrész áruház

[link]

15W Izzó hűtőgéphez

[link] main.php?mode=term_detail&c_oid=5194007&termekar=378&akcios=0

2015. márc. 22. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!