Hűtőbe izzócsere/izzó-vásárlás?
AEG Santo Maxiload
típusú hűtőmbe szeretnék megfelelő izzót
amit kivettem belőle: 230-240V 15w m2 ce
azért is kérdezem, mert pár éve volt egy másik hűtő amiben szintén kiégett az izzó, TESCO-ban talán vagy SPAR-ban vettem hasonló foglalatosat de az erősen melegedett, amit nem tartottam túl természetesnek.
Mire kell odafigyelni ilyen esetben?
Vagy mindegy csak a foglalat, a Volt és Watt szám megegyezzen?
Köszönöm
Azt nem tudom,de amit linkeltél az a tipus inkább varrógép izzó.
Ha megnézed a két képen magát az izzószálat látod a különbséget.
Van tescoban kifejezetten hűtőbe és sütőbe is való (mivel mindkettő mérete ugyanaz) Talán csak annyi a különbség hogy az egyik 15W másik 25W. Bár elképzelhető hogy az egyik tényleg jobban bírja a magas hőt, a másik meg a hideget.
15W-osat vegyél és kész. Az is melegszik azért de nyitott hűtőnél nem az izzó melegedése az igazi veszteség hanem a nyitott ajtó :) De ha annyira gondnak érzed a melegedést kínai webshopból tudsz venni led-es hűtő izzót
Nem tudom, miért hipermarketekben akar mindenki vásárolni mindent. Mikor ott nem értenek hozzá és nincs is megfelelő kínálat, ráadásul nem is olcsó.
A szocializmusban volt egy hirdetés: "Cipőt a cipőboltból!" Ami akkor hülyeségnek tűnt, de mostanra kiderült, a látottak alapján, hogy okos mondás volt bizony.
Aki ide ír, annak nyilván kéznél van a net, rákeres a saját településén vagy környékén ilyen szavakra, hogy elektronikai szaküzlet, világítástechnika, izzó, stb. Kiválasztja a legszimpatikusabb helyet, elmegy, megkérdezi, milyet ajánlanak, megveszi, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!