OTP folyószámlahitel keretem 45o ezer Ft. Engedélyezett. Legutóbbi atm-es készpénz felvét után bizonylaton felhasználható egyenleg - 402 ezer Ft. Eszerint már csak 48 ezer a felhasználható összeg?
Két különböző dologról beszélsz.
A felhasználható egyenleg az a pénzmennyiség, amit felvehetsz anélkül, hogy hitelt kellene igénybe venned.
A folyószámlaHITEL az meg azt jelenti, hogy maximum ennyivel hagyja mínuszba futni a számládat az OTP, de a szerződésben szereplő kamatot és egyéb költségeket felszámítja utána. (És persze vissza kell fizetni, kamatostul.)
[Jó jövedelmed lehet, ha 450 ezer forint hitelkereted van]
Szóval ha a felhasználható egyenleged 402 ezer forint és a hitelkereted 450 ezer, akkor 852 ezer forintot enged felvenni a számládról a bank...
Senkinek nem tûnik fel a - jel?
Már csak 48at vehetsz fel.
Látod #4-es, teljesen igazad van, bár én is gondolatjelnek néztem, mert szóközt tett utána a kérdező...
Igen, valóban mínusz jel az, és már csak 48 ezre van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!